Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet köztünk? (sokat sejtető kérdés wao)
Oké az van hogy novemberben elkezdtünk beszélgetni és akkor ilyen "kellemes" hangulatom volt iránta mikor vele voltam, de az idő múlásával egyre jobban crusholni kezdtem. Szokásunká vált, hogy mindig olelgettuk egymást. Viszont mindvégig a fejemben volt, hogy mi csak barátok vagyok hehe. Február végén ténylegesen úgy döntöttem hogy akkor oké elengedlek tényleg akkor csak barátként foglak tekinteni. Ő észre vette hogy kicsit eltávolodtam tőle és mindig kérdezte hogy van-e valami baj vagy történt e valami. Aztán újra kezdett minden a régi lenni köztünk egy kivétellel: konkrétan szerepet váltottunk lol
Mármint én ilyen jóbarát voltam ő meg így elkezdett bokolgatni, utalgatni pl mai nap sétáltunk és kivett a kezemből egy nehéz dolgot és mondta hogy "had vigyem úgyis szeretnék udvarolni neked"
meg pár nappal ezelőtt mikor megöleltuk egymást mondta hogy ő nem is szereti az ölelést de tőlem imádja.
Szóval most kicsit így ilyen most mivan fejét vágok és kérem a véleményeteket.
Tudom eléggé cringe meg minden de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!