Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátaink nem tudják hogy van köztünk valami?
Vélemények,tanácsok érdekelnének.Egy online társaságról lenne szó.
Egy baráti társaságban vagyunk,akik még nem találkoztak csak én az egyik lánnyal.És én 2019 őszén elkezdtem többet érezni az egyik barátom iránt,de úgy voltam vele hogy biztos nem szerelem és hogy inkább nem mondok semmit mert nem akarom elrontani se a barátságunk,se a társaságot.Szóval megpróbáltam a lehető legtöbbet kihozni magamból mint barát és nem elszólni magam vagy hülye döntést hozni.Ősszel mondjuk elmondtam a barátnőmnek akivel találkoztam is hogy LEHET érzek iránta valamit de nem biztos.Ez a barátnőm ki nem állhatja a srácot.Decemberben feladtam,és próbáltam elásni az egészet mert csak fájt hogy úgysem lesz semmi ebből a plátói szerelemből ezért a barátnőmnek azt mondtam hogy nem érdekel már, a többi barátnak akik még ennyit sem tudtak pedig azt hogy ha szeretnék is valakit a társaságból azt soha nem mondanám el nehogy elrontsam.
De mind ezek közben én beszélgettem a plátóimmal ,hiszen barátok voltunk.Mindenféléről,sokat.
És most áprilisban elkezdett mélyebbre menni a beszélgetés,én először azthittem hogy csak viccből írjuk azt hogy imádjuk egymást (mondjuk én komolyan gondoltam mindenképp )de mint kiderült ő is komolyan gondolta.
És elmondta hogy ő december óta érez így de úgy volt vele hogy a barátságot nem akarja elrontani ezért nem mondta.
Szóval most a helyzet még az hogy a távolság miatt se vele se a többiekkel nem találkoztunk,de ők nem is tudnak arról hogy mi beszélünk és hogy érzünk egymás iránt dolgokat.Nem tudjuk hogy kéne ezt így elmondani,mennyire éreznék hátba szurasnak ,mennyire lenne kínos.
Szóval hideg-meleg véleményt
Nos.. nem feltétlen lenne hátba szúrás, maximum ha mögöttük -azaz nélkülük- lenne a találkozás
Szóval arról ti nem tehettek hogy lett érzelem
Szerintem ez tök cuki. Ha csak ennyi a távolság simán megoldhato nem értem azt hittem más ország vagy ilyenek. Szerintem inkább takalkozzatok társaságba aztán a csajjal utána randizzatok.
Nem hátba szúrás, az lenne hatbaszuras ha tudnád h a csaj másik barátodnak is tetszik stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!