Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi van köztünk?
Van egy srác, osztálytársam, egy társaságban vagyunk és vele szoktam hazamenni. Rámírni csak házi kapcsán szokott, de amiket én válaszolok, vagy kérdezek, arra teljesen jól, normálisan reagál. A suliban mögöttem ül. Kettesben csak hazafele szoktunk lenni, akkor beszélgetni szoktunk, általában a "magánéletünkről". Van egy lány, aki biztosan tetszik neki, de a lánynak van barátja. Sok lánybarátja van, de mindet ismerem. Szeretek vele lenni, fesztelenül tudunk beszélni, bár nem mélybizalmi a kapcsolatunk. Sokat nevetünk együtt, de leginkább a baráti körünkben. Nemrég azt mondta, hogy egy lány, történetesen az, aki neki tetszik, viccből azt mondta, hogy járok a sráccal. De most a táncsuliban mégis a másik lánnyal fog táncolni. Nekem még párom sincs... (Azért egymással fognak, mert a lány nem tud a barátjával, mivel külsős nem jöhet).
Ráadásul ballagunk, jövőre külön suliban leszünk.
Szerintetek? Van valami köztünk a barátságon túl, vagy nem?
Ha van is, van értelme?
Köszönöm a normális válaszokat!
L
Ez csak az én tapasztalatom amit leírok.
Fiú és lány barátság ugye van.És nekem is volt egy lány barátom akvel szinte mindent megbeszeltünk és ide értve a mágán dolgokat is.Azt hozzáteszem nem egy iskolába jártunk s más városban laktunk de azért nagyon jól elvoltunk.S volt olyan is hogy egymásnak mondtuk hogy (puszi,hiányzol,átölelnélek stb)Stalálkoztunk is egyszer.Egymásnak levelet is írtunk hogy milyen jó hogy egymásra találtunk.Utána én befejeztem a sulit és elmentem dolgozni.Aztán nem nagyon beszélgetünk mert ő se és én se értem rá.Ezt meg is bántam hogy nem foglalkoztam vele.S utána azt mondta hogy nem akarja ezt a brátságot ami volt köztünk.S utána elmondtam hogy belészerettem és azóta nem beszélek vele ez úgy 1-2 éve történt.Lehet hogy én vagyok a h@lye de őt még a mai napig bármitől megvédeném s vissza fogadnám.Pedig vele volt eddigi legjobb barátságom és így is lesz sokáig.Eddig nem rúghat senki egylbdába.Ezzel a történettel azt akarom mondani,hogy ne dobd el a barátságot mert annál öszitébb és tiszta beszélgetés nincsen a világon.Nem akarom senkinek,hogy ugyan azt a hibát elkövesse mint én.Mert annál rosszab nincsen a világon ha egy legjobb barátját elveszíti az ember.Ha vmi kérdesed lenne tőlem akkor nyugodtan irj privátba.Hátha tudok segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!