Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi van köztünk?
Van egy srác, osztálytársam, egy társaságban vagyunk és vele szoktam hazamenni. Rámírni csak házi kapcsán szokott, de amiket én válaszolok, vagy kérdezek, arra teljesen jól, normálisan reagál. A suliban mögöttem ül. Kettesben csak hazafele szoktunk lenni, akkor beszélgetni szoktunk, általában a "magánéletünkről". Van egy lány, aki biztosan tetszik neki, de a lánynak van barátja. Sok lánybarátja van, de mindet ismerem. Szeretek vele lenni, fesztelenül tudunk beszélni, bár nem mélybizalmi a kapcsolatunk. Sokat nevetünk együtt, de leginkább a baráti körünkben. Nemrég azt mondta, hogy egy lány, történetesen az, aki neki tetszik, viccből azt mondta, hogy járok a sráccal. De most a táncsuliban mégis a másik lánnyal fog táncolni. Nekem még párom sincs... (Azért egymással fognak, mert a lány nem tud a barátjával, mivel külsős nem jöhet).
Ráadásul ballagunk, jövőre külön suliban leszünk.
Szerintetek? Van valami köztünk a barátságon túl, vagy nem?
Ha van is, van értelme?
Köszönöm a normális válaszokat!
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!