Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ilyeneket csinál és mond, akkor van esély, hogy tetszem neki?
- a telefonján játszottam és egyik haverja hívta hogy menjen, mondta hogy először nyugodtan játsszam végig, aztán megy majd
- mikor órán figyeltem, éreztem hogy néz és mikor ráneztem, akkor mondta hogy " de gyere már te is koncertre légysziii"
-karácsonyra kaptam verset is tőle, amiben bókolt, hogy szép vagyok meg kedves szerinte
-egyszer nem talált meg a suli előtt, feljött a terembe és hangosan kérdezte a többieket hogy "Lili? Hol van?"
- egyik osztalytarsunk hülye beceneveket adott nekem és kérdezte tőle hogy szerinte melyik a jobb nekem, és ő valaszolt hogy hívjon inkább a rendes nevemen
-mindig mellém akar ülni, ha páros munka van, mindig hozzám jön oda
- a velem kapcsolatos dolgok eléggé érdeklik, például nyomozgatott a neten utanam és talált olyan rendezvenyről kepeket ahol rajta vagyok
-amikor összevesztünk akkor másnap odajött hogy van-e kedvem délután sétálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!