Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Elég furcsa szituációban...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elég furcsa szituációban vagyok. Van esély hogy még együtt legyünk? Mi történhetett vele? 17/F

Figyelt kérdés
Szóval, (hosszú lesz) régebben (14 évesen) összejöttem a szomszéd lánnyal (falun élek), mindkettőnknek első szerelem volt, ő akkor 12 volt. Kb. fél év után szakítottam, nem is tudom miért... igazából hülye voltam mert mai napig bánom. Azóta minden nap találkoztunk, mivel szomszédom, de csak köszöntünk egymásnak és annyi. De tavaly (2021) április vége fele újból elkezdtünk beszélni, aztán hamar rájöttem, hogy csak akkor ír ha én kezdeményezek, csak akkor kellettem amikor unatkozott, úgyhogy hagytam is az egészet a francba. Egészen addig amikor 2021 októberben egyik este rámírt, aztán minden nap beszéltünk, legtöbbet írásban. Máshogy viselkedett mint azelőtt, úgy tűnt, hogy újra belém szeretett. Titkokat árultunk el egymásnak, szexről is beszéltünk, aztán egyszer azt mondta egyik barátnőjének hogy flörtölünk egymással. Volt amikor azt mondta nekem, hogy megcsókolna és velem veszítené el a szüzességét, meg hogy erotikus álmai voltak velem (komolyan gondolta). Én féltem elmondani hogy még mindig szeretem mert attól féltem, hogy újból elveszítem. Volt hogy egész éjjel beszéltünk, azt terveztük hogy kiszökünk és elmegyünk éjjel sétálni. Minden a legnagyobb rendben volt, aztán Újév után, idén januárban nagyon megváltozott, nem volt már kedve annyit beszélni, már nem írt rám annyiszor, többször azt éreztem, hogy megpróbál lerázni. Beszéltem a legjobb barátnőjével, ő azt mondta hogy vele is azt csinálja, állítólag elkezdett jobban tanulni, stb. Január vége óta nem kerestem többet, és sajnos ő sem engem... De én itt maradtam megint egyedül, már tökre bele éltem magam hogy lesz valami, és megint össze törtem. Minden nap rá gondolok, és nagyon idegesít, hogy nem tudom az okát, hogy pár nap alatt ennyire megváltozott. Szerintetek még van esély hogy újra együtt legyünk? Kezdjek el vele újból beszélni? Tudom hogy azt mondanátok, hogy hagyjam, de valami azt sugallja bennem, hogy próbáljak meg vele beszélni. Mi történhetett vele?

2022. márc. 20. 19:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj már barátom:

ott van a SZOMSZÉDBA A CSAJ!!! Ne írj neki, menj át hozzá. Beszélj vele személyesen. Akkor hívd el, ha épp nem ér rá, akkor későbbre beszéld meg vele. De ami fontos: ne mint barát menj oda, hanem azonnal jelezd, hogy tetszik neked. Nem ezt kell mondani, hanem egyszerűen: de jól nézel ki ma, de bármi ehhez hasonló jó.

Szóval ne tökölj, holnap látogasd meg.

2022. márc. 20. 21:19
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Ja, szerintem is túl sokat tököltél. A lány egyértelműen jelezte hogy akar tőled valamit (csók, szex, valószínűleg kapcsolat), de nem lett ebből semmi csak további beszélgetés. Ez szerintem elég kiábrándító.

Még azért nem késő. Szedd össze a bátorságod és kezdeményezz végre!

L

2022. márc. 20. 21:37
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek a többiekkel. Ő jelezte, hogy akar valamit, te meg nem mertél csinálni semmit, mert féltél, hogy elveszíted??? Ez nagyon gáz duma.

Szedd össze magad és menj át, hívd randira, hívd át filmezni, bármi. Max azt mondja nem akar tőled semmit, de még az is jobb, mint az a kétely, amiben most vagy, hogy vajon lesz-e köztetek valami.

2022. márc. 20. 21:48
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Elképesztő, hogy hova romlott a világ, hogy már a szomszéd kislánynak is interneten akar udvarolni a fiú.

Jóságos Isten!

1965-ben a szomszéd fiúval beszélgettünk. 13 éves voltam. Szóba került, hogy szeretnék egy szép buzogányt, de nem merek bemenni érte a nádasba, úszni sem tudok. Egy óra múlva hozta a 3 szbuzogányt a vázámba. Attól fogva minden nap átpisszeget, fügyült, odajött a kerítéshez, beszélgettünk. Aztán vasárnap elhívott a matinéra, a moziba.

Másik alkalommal fagyiztunk. Sokat beszélgettünk. Bandáztunk a többi szomszéd gyerekkel a réten.

Nem morzéval, nem füstjelekkel üzentünk egymásnak.

Tollaslabdáztunk, kártyáztunk. Szépen bontakozott a kamasz szerelmünk. Aztán mi elköltöztünk. Egyszer-kétszer még találkoztunk. Aztán elmúlt.

2022. márc. 20. 22:46
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy rohadt nagy lehetőséged, amit elpuskáztál. Sztem menj át hozzá és próbálj beszélni vele, hátha...
2022. márc. 20. 23:20
 6/16 A kérdező kommentje:
Amit kifelejtettem és elég fontos részlet az az, hogy decemberben megprankeltem azzal hogy azt mondtam neki hogy szerelmet vallottam neki... igazából ez nem prank volt, csak arra fogtam, hanem kíváncsi voltam hogy mit válaszol... sajnos a barátnőjétől megtudtam hogy azt mondta neki, hogy megijedt, mert nem akar velem összejönni, ezért féltem elmondani neki
2022. márc. 21. 05:40
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Ő is mondhatta ezt kíváncsiságból. Hogy mit lépsz erre. Vagy ő is prankelt. És védte a büszkeségét. Mert ha megtudod,hogy neki meg tetszel... miközben úgy tudta, hogy neked ő nem. Csak egy prank.
2022. márc. 21. 07:14
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Amugy, tenyleg várt rad....de te nem léptél semmit. Ne csodálkozz,ha megvaltozott, es feladta
2022. márc. 21. 07:15
 9/16 A kérdező kommentje:
De akkor miért mondta azt a barátnőjének hogy nem akar velem összejönni?
2022. márc. 21. 07:23
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Öcsém amíg azon agyalsz, hogy barátnője mit mond, hogy neki a csaj mit mondott, hogy te abból arra mire gondolsz.... így leírva is bonyolult, ahelyett, hogy ott a csaj a másik házba és csak oda kellene menned és férfiként bánni vele.

Ja... ahhoz bátorság kell, mert lehetséges, hogy nem fog összejönni a csaj. Igen, az benne van. De mit vársz, hogy majd más megbeszéli neked és csak oda kell menned?

Nem akarsz te semmit se tőle, vagy ne is akarj, mert a lányok a gyávákat nem szeretik.

2022. márc. 21. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!