Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég furcsa szituációban vagyok. Van esély hogy még együtt legyünk? Mi történhetett vele? 17/F
Figyelj már barátom:
ott van a SZOMSZÉDBA A CSAJ!!! Ne írj neki, menj át hozzá. Beszélj vele személyesen. Akkor hívd el, ha épp nem ér rá, akkor későbbre beszéld meg vele. De ami fontos: ne mint barát menj oda, hanem azonnal jelezd, hogy tetszik neked. Nem ezt kell mondani, hanem egyszerűen: de jól nézel ki ma, de bármi ehhez hasonló jó.
Szóval ne tökölj, holnap látogasd meg.
Ja, szerintem is túl sokat tököltél. A lány egyértelműen jelezte hogy akar tőled valamit (csók, szex, valószínűleg kapcsolat), de nem lett ebből semmi csak további beszélgetés. Ez szerintem elég kiábrándító.
Még azért nem késő. Szedd össze a bátorságod és kezdeményezz végre!
L
Egyetértek a többiekkel. Ő jelezte, hogy akar valamit, te meg nem mertél csinálni semmit, mert féltél, hogy elveszíted??? Ez nagyon gáz duma.
Szedd össze magad és menj át, hívd randira, hívd át filmezni, bármi. Max azt mondja nem akar tőled semmit, de még az is jobb, mint az a kétely, amiben most vagy, hogy vajon lesz-e köztetek valami.
Elképesztő, hogy hova romlott a világ, hogy már a szomszéd kislánynak is interneten akar udvarolni a fiú.
Jóságos Isten!
1965-ben a szomszéd fiúval beszélgettünk. 13 éves voltam. Szóba került, hogy szeretnék egy szép buzogányt, de nem merek bemenni érte a nádasba, úszni sem tudok. Egy óra múlva hozta a 3 szbuzogányt a vázámba. Attól fogva minden nap átpisszeget, fügyült, odajött a kerítéshez, beszélgettünk. Aztán vasárnap elhívott a matinéra, a moziba.
Másik alkalommal fagyiztunk. Sokat beszélgettünk. Bandáztunk a többi szomszéd gyerekkel a réten.
Nem morzéval, nem füstjelekkel üzentünk egymásnak.
Tollaslabdáztunk, kártyáztunk. Szépen bontakozott a kamasz szerelmünk. Aztán mi elköltöztünk. Egyszer-kétszer még találkoztunk. Aztán elmúlt.
Öcsém amíg azon agyalsz, hogy barátnője mit mond, hogy neki a csaj mit mondott, hogy te abból arra mire gondolsz.... így leírva is bonyolult, ahelyett, hogy ott a csaj a másik házba és csak oda kellene menned és férfiként bánni vele.
Ja... ahhoz bátorság kell, mert lehetséges, hogy nem fog összejönni a csaj. Igen, az benne van. De mit vársz, hogy majd más megbeszéli neked és csak oda kell menned?
Nem akarsz te semmit se tőle, vagy ne is akarj, mert a lányok a gyávákat nem szeretik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!