Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Elég furcsa szituációban...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elég furcsa szituációban vagyok. Van esély hogy még együtt legyünk? Mi történhetett vele? 17/F

Figyelt kérdés
Szóval, (hosszú lesz) régebben (14 évesen) összejöttem a szomszéd lánnyal (falun élek), mindkettőnknek első szerelem volt, ő akkor 12 volt. Kb. fél év után szakítottam, nem is tudom miért... igazából hülye voltam mert mai napig bánom. Azóta minden nap találkoztunk, mivel szomszédom, de csak köszöntünk egymásnak és annyi. De tavaly (2021) április vége fele újból elkezdtünk beszélni, aztán hamar rájöttem, hogy csak akkor ír ha én kezdeményezek, csak akkor kellettem amikor unatkozott, úgyhogy hagytam is az egészet a francba. Egészen addig amikor 2021 októberben egyik este rámírt, aztán minden nap beszéltünk, legtöbbet írásban. Máshogy viselkedett mint azelőtt, úgy tűnt, hogy újra belém szeretett. Titkokat árultunk el egymásnak, szexről is beszéltünk, aztán egyszer azt mondta egyik barátnőjének hogy flörtölünk egymással. Volt amikor azt mondta nekem, hogy megcsókolna és velem veszítené el a szüzességét, meg hogy erotikus álmai voltak velem (komolyan gondolta). Én féltem elmondani hogy még mindig szeretem mert attól féltem, hogy újból elveszítem. Volt hogy egész éjjel beszéltünk, azt terveztük hogy kiszökünk és elmegyünk éjjel sétálni. Minden a legnagyobb rendben volt, aztán Újév után, idén januárban nagyon megváltozott, nem volt már kedve annyit beszélni, már nem írt rám annyiszor, többször azt éreztem, hogy megpróbál lerázni. Beszéltem a legjobb barátnőjével, ő azt mondta hogy vele is azt csinálja, állítólag elkezdett jobban tanulni, stb. Január vége óta nem kerestem többet, és sajnos ő sem engem... De én itt maradtam megint egyedül, már tökre bele éltem magam hogy lesz valami, és megint össze törtem. Minden nap rá gondolok, és nagyon idegesít, hogy nem tudom az okát, hogy pár nap alatt ennyire megváltozott. Szerintetek még van esély hogy újra együtt legyünk? Kezdjek el vele újból beszélni? Tudom hogy azt mondanátok, hogy hagyjam, de valami azt sugallja bennem, hogy próbáljak meg vele beszélni. Mi történhetett vele?

2022. márc. 20. 19:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Mert te is azt mondtad hogy szerelmet vallottal neki, aztan meg,hogy ez egy prank....
2022. márc. 21. 07:54
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Meggondoltam magam, ezek után ne ismerkedj vele.

Tudod mit gondolna a lányok 90%-a ebben a helyzetben? Hogy jól meg akarták alázni azzal, hogy szerelmet vallanak, ők is viszonozzák, aztán benyögik, hogy csak prank. Hát nem csoda, hogy alábbhagyott a lelkesedése.

Bár azt írtad régebben volt, mikor összejöttetek, gondolom azóta is max 15 éves vagy, de manapság a 15 évesektől is nagyon gáz ez a viselkedés.

2022. márc. 21. 09:25
 13/16 A kérdező kommentje:
Félre értitek, amikor prankből szerelmet vallottam neki akkor azt írta a barátnőjének hogy segítsen mert nem akar megbántani de nem akar velem összejönni... a barátnője megmutatta nekem az üzenetet, úgyhogy eléggé hiteles.
2022. márc. 21. 09:34
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Mi történhetett vele? --> megunta a tökölésed, hogy nem mertél kocáztatni, és midenféle prankokkal meg hasonlókkal voltál elfoglalva.

Mit csináljak? --> menj át SZEMÉLYESEN A SZOMSZÉDBA, és mondd meg neki, hogy neked bajön, és örülnél, ha járnátok, adna egy esélyt. Ha igent mond, akkor OK, ha nemet mond vagy nem válaszol egyértelműen, akkor hagyjad a francba, megoldódott a problémád, hogy nem tudod, hányadán álltok.

2022. márc. 21. 14:16
 15/16 A kérdező kommentje:
Emberek, az nem egy prank volt... az egy szerelmi vallomás volt, csak amikor a barátnőjétől megtudtam, hogy nem akar együtt lenni velem, akkor mondtam azt, hogy csak egy prank volt, mivel féltem hogy újból ott hagy
2022. márc. 21. 15:04
 16/16 anonim ***** válasza:
Értettük eddig is. Gáz volt.
2022. márc. 21. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!