Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esélyem lehet még?
Van egy lány aki nagyon meg tetszett nekem még tavasszal. Tudjátok ő nem olyan mint a legtöbb lány manapság (nem öltözik úgy mint egy **** és nem hordja az orrát az egekben) ezért nagyon tetszett. Szerencsére az egyik haverom már vele járt haza felé suliból (mármint a lány csak egy pontig ahol is a szülei felveszik mivel ingázik)ezért tudtam úgy intézni a dolgokat, hogy én is velük tartsak. Minden jól alakult,és hallotam lány barátaimtól, hogy kicsit féltékenyseg jeleit mutata mikor kiderült, hogy azokkal a lányokkal volt már írogatásom.
Aztán nem rég lebetegetem (Covidos lettem) ezért otthonról tanultam. Egy pénteken rám írt, és egész hétvégén írogatunk (sokszor akár éjfél után is). Aztán jött valentin nap és én egy levelet és csokit adtam neki amikor végre vége lett a karanténomnak. A levélben mindent leírtam. Sajnos már délután kaptam egy hosszú üzenetet, hogy ő csak barátként néz /nézzet rám és abból is a kedveltebbek közé sorol .
Eltelt néhány nap és ugyan úgy ír mintha semmi nem történt volna.
Még lehet esélyem nála, hogy belém szeresen? És kérlek ne mondjátok azt, hogy felejtsem el mert nem akarom. Tanácsot kérek, hogy mit tegyek és miként tegyem
Előre is köszönöm
Semmi esélyed, konkrétan 0. De, elkéne felejtened.
Mindegy mit akarsz hallani, ha ez az igazság.
A hétvége folyamán sorozatokról és filmekről (leginkább MCU).
Ott ki húzta belőlem, hogy bírom és azt mondta (írta) ő is engem. Rengeteget "csipkelödtünk" de ahogy írta abban a levélben ő mindenkivel így beszél (amit amúgy tudtam).
És mellesleg ő maga akarja, hogy ne hagyjuk abba ezt az egészet mert úgy csinál mintha semmi nem történt volna.
És amúgy tegnap este( miután ezt a kérdést ki raktam) megint írtunk a Lokiról(🤣😢) és olyan természetesen írt VELEM a szereplők szerelmi életéről mintha nem azelőtt néhány nappal öntöttem volna ki a szívem és utasított volna vissza.
És ami még érdekes lehet állítólag volt vele még hasonló és akkor tönkre ment a barátsága. (elméletem szerint azzal a csávóval meg próbálta, hiszen ha nem akkor tudná, hogy erre is rá mehet)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!