Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
7 hónap szünet után lehet még esélyem?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akit több, mint 4 éve ismerek. Mindig is éreztem iránta vonzalmat, de mivel a párom rokona volt így nem érdekelt, és neki is volt barátnője (később egy gyereke). A lánnyal akivel együtt van még mindig nem igazán volt jó a kapcsolatuk, szinte már nem is beszéltek. Tavaly úgy tavasz körül elkezdett nekem írkálni random dolgokról és már ez is feltűnő volt, mert előtte nem nagyon beszéltünk. Aztán elmondta, hogy régóta bejövök neki, de párom miatt nem kezdeményezett (akkoriban nekem sem volt jó a kapcsolatom, és ő ezt tudta). Tudom nem volt helyes, mert nekem is es neki is volt párja neki egy gyereke is, de elkezdtunk találkozgatni. Láttam hogyan bánik a barátnőjével és velem teljes más volt. Úgy éreztem, hogy tényleg lehet valami. Jobban megtudtunk egymással beszélni dolgokat, mint a párjainkkal. 3 hónapig úgy mondd együtt voltunk. Ez idő alatt ő szerelmet is vallott. A barátnőjének megmondta, hogy ő nem akar már tőle semmit sem, és a lány szintén ezt mondta ő neki. Mikor rákérdeztem, hogy akkor miért laknak még együtt azt mondta, hogy nem tudja hova elküldeni és a gyerekét meg nem teszi utcára (magához venni nem tudta volna). Ezt én megértettem. Mindig azon könyörgött, hogy mondjam el anyumnak, hogy mi van köztünk, hogy legalább neki ne hazudjunk (elmondtam). És folyton azt akarta, hogy hagyjam el a párom, de féltem hogy majd ő nem lép és egyedül maradok (tudom önző dolog). Hozzá tenném ő persze minden haverjának meg rokonának azt mondta h engem szeret és, hogy együtt vagyunk. A találkozgatások végül kiderültek. Megtudták a párjaink és én mivel a lány akivel volt olyanokat mondott nekem, hogy őt otthon marasztalta és hogy neki mást mondott (nem tudom ez mennyire lehet igaz, hiszem az üzenetet amin beszéltek én is láttam, hogy mit mondott és ez így kicsit hazugságnak tűnt). Én persze elhittem és végül én vetettem véget ennek. Utána még kb másfél hónapig ő próbálkozott aztán feladta, de én csak azért nem engedtem ennek a dolognak, mert n nem akartam újra szeretői viszonyt. Ő együtt maradt a lánnyal és én is a párommal. Facebookrol letiltott és instagramról is, de ott végül mégis feloldott. Azóta nem beszéltünk és már eltelt 7 hónap az utolsó beszélgetésünktől. Párommal azóta javult a kapcsolatom és szeretem, de mégis még mindig gondolok ő rá is és hiányzik. Ha mindketten véget vetnénk a kapcsolatunknak nem tudom lehetne-e köztünk még valami. Szerintetek ő még ennyi idő után gondolhat rám? Vagy esélytelen?
Elfelejtettem leírni, hogy az apjáékhoz elakart velem menni lakni, és így nem kellett volna kirakja a lányt a házából, mert nem lett volna hova menjen.
De én nem voltam elég bátor ehhez.
2022. márc. 9. 07:23
2/13 anonim válasza:
Hát, azt kell hogy mondjam, megérdemelnétek egymást... egyedül a párodat sajnálom ebből a történetből.
A kérdésre válaszolva lehet, de ha ilyeneken gondolkodsz és van benned még valamennyi gerinc akkor most szakítasz, és utána megvárod hogy alakul. Mert az teljesen nyilvánvaló hogy nem szereted a párod.
2022. márc. 9. 07:26
3/13 A kérdező kommentje:
Csak félek, mert ő azóta nem keresett és így nem merek lépni,félek, hogy ő nem érez már semmit. 2 hete barátnőim látták egy szórakozóhelyen arra amerre ő lakik és azóta be szoktunk nézni oda is, hogy hátha ha ő lát akkor majd oda jönne beszélni, de nem találkoztam vele.
Igen tudom, hogy se az én se az ő párjával szemben nem volt szép dolog és azóta is bűntudatom van emiatt.
Sajnos úgy ahogy mondod nem igazán van bennem gerinc. Sajnálom is meg nem tudom úgy érzem szeretem és így nem hagyom el. Pedig lehet jobban tenném, de nem megy.
Ha tudnám, hogy ő biztos pont akkor szakítanék, de így nem merek.
2022. márc. 9. 09:12
4/13 anonim válasza:
Ez eléggé úgy hangzik hogy kapcsolatfüggő vagy, nem ártana ezzel kezdeni valamit.
2022. márc. 9. 09:40
5/13 anonim válasza:
Neked nem ártana egy pszichológus, eléggé kapcsolatfüggőnek tűnsz...
Mégis mi olyan rossz abban, hogy pár hónapig nem lenne párod? Jobb benne maradni egy kapcsolatban úgy, hogy nem is szereted a másikat, őt is és magadat is becsapod?
Először azt kellene tudatosítani magadban, hogy nem attól függ mennyit érsz, hogy van-e párod.
Szakíts, szedd össze magad, aztán ha a srác tényleg annyira el akarta hagyni a barátnőjét (amit amúgy megtehetett volna, és bocsi, hogy ezt mondom, de mindkettőtök párja idióta, hogy nem dobtak ki titeket), akkor majd szakít és összejöhettek. De amilyen csúnyán váltatok el, most neked kellene kezdeményezni, mivel akkor ő keresett másfél hónapig.
De csak azután, miután szakítottak a csajjal.
2022. márc. 9. 09:42
6/13 A kérdező kommentje:
Igen. Lehet van ebbe a kapcsolatfüggőségben valami már barátnőmtől is hallottam ezt.
És igazatok van.
Köszönöm szépen a válaszokat!
2022. márc. 9. 10:10
7/13 anonim válasza:
Kifejezetten undoritó és vissza taszító a viselkedésed...csak kavartad a szart mert b..hatnékod van. A párod meg egy igazi balek hogy ezt végig nézi egyáltalán. Önző vagy és utálatos...
2022. márc. 9. 14:40
8/13 A kérdező kommentje:
Csak mondom, hogy a 3 hónap alatt csak csók volt köztünk. Nem azért voltam vele, mert hiányom volt drágaságom.
2022. márc. 9. 16:37
9/13 Smelly_Trash válasza:
Én miután ilyet tettem volna, elmentem volna pszichológushoz, nem pedig kirakni egy kérdést arról, hogy van-e még esélyem 7 hónap után. Látszik a párodat egyáltalán nem szereted és ez igenis kapcsolatfüggés és b*szhatnék.
2022. márc. 9. 16:48
10/13 A kérdező kommentje:
Lehet kapcsolatfüggőség. De a baszásnak köze sincs hozzá. Ha így gondolod erre csak azt tudom mondani, hogy magadból indulsz ki.
Egyébként meg, ha nem tetszik hogy kirakok egy kérdést, akkor bazdmeg nem kell válaszolni. Ennyire egyszerű. Szép napot!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!