Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
7 hónap szünet után lehet még esélyem?
#9 vagyok. Ez a szöveg, hogy : "Magadból indulsz ki", ez a legszarabb szöveg, amit valaha hallottam, azt hittem ezt csak 12 éves kislányok használják, de látom, hogy idősebbek is használják, ebből azt vonom le, hogy egy igazán degenerált idióta lehetsz felnőtt létedre, megérdemled, ha rosszul jössz ki a történetedből. Emellett tényleg kurvára nem tetszik a kérdés, de inkább válaszolok, és ajánlom neked a pszichológust, mert jót akarok neked. Ennyire egyszerű
Szép napot!
Hát izé.. Én próbálok kedvesen hozzáállni a dologhoz.
Szerintem az tenne jót neked, ha párodat sem etetnéd tovább és a másik érintett srácot is hagynád. Szerintem is kapcsolatfüggő vagy, és nagyon jót tenne neked egy kis szingli lét, hogy kitisztuljon a fejed.
Nehéz lesz, de biztos lesz, aki majd átsegít ezen az időszakon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!