Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 7 hónap szünet után lehet még...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

7 hónap szünet után lehet még esélyem?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akit több, mint 4 éve ismerek. Mindig is éreztem iránta vonzalmat, de mivel a párom rokona volt így nem érdekelt, és neki is volt barátnője (később egy gyereke). A lánnyal akivel együtt van még mindig nem igazán volt jó a kapcsolatuk, szinte már nem is beszéltek. Tavaly úgy tavasz körül elkezdett nekem írkálni random dolgokról és már ez is feltűnő volt, mert előtte nem nagyon beszéltünk. Aztán elmondta, hogy régóta bejövök neki, de párom miatt nem kezdeményezett (akkoriban nekem sem volt jó a kapcsolatom, és ő ezt tudta). Tudom nem volt helyes, mert nekem is es neki is volt párja neki egy gyereke is, de elkezdtunk találkozgatni. Láttam hogyan bánik a barátnőjével és velem teljes más volt. Úgy éreztem, hogy tényleg lehet valami. Jobban megtudtunk egymással beszélni dolgokat, mint a párjainkkal. 3 hónapig úgy mondd együtt voltunk. Ez idő alatt ő szerelmet is vallott. A barátnőjének megmondta, hogy ő nem akar már tőle semmit sem, és a lány szintén ezt mondta ő neki. Mikor rákérdeztem, hogy akkor miért laknak még együtt azt mondta, hogy nem tudja hova elküldeni és a gyerekét meg nem teszi utcára (magához venni nem tudta volna). Ezt én megértettem. Mindig azon könyörgött, hogy mondjam el anyumnak, hogy mi van köztünk, hogy legalább neki ne hazudjunk (elmondtam). És folyton azt akarta, hogy hagyjam el a párom, de féltem hogy majd ő nem lép és egyedül maradok (tudom önző dolog). Hozzá tenném ő persze minden haverjának meg rokonának azt mondta h engem szeret és, hogy együtt vagyunk. A találkozgatások végül kiderültek. Megtudták a párjaink és én mivel a lány akivel volt olyanokat mondott nekem, hogy őt otthon marasztalta és hogy neki mást mondott (nem tudom ez mennyire lehet igaz, hiszem az üzenetet amin beszéltek én is láttam, hogy mit mondott és ez így kicsit hazugságnak tűnt). Én persze elhittem és végül én vetettem véget ennek. Utána még kb másfél hónapig ő próbálkozott aztán feladta, de én csak azért nem engedtem ennek a dolognak, mert n nem akartam újra szeretői viszonyt. Ő együtt maradt a lánnyal és én is a párommal. Facebookrol letiltott és instagramról is, de ott végül mégis feloldott. Azóta nem beszéltünk és már eltelt 7 hónap az utolsó beszélgetésünktől. Párommal azóta javult a kapcsolatom és szeretem, de mégis még mindig gondolok ő rá is és hiányzik. Ha mindketten véget vetnénk a kapcsolatunknak nem tudom lehetne-e köztünk még valami. Szerintetek ő még ennyi idő után gondolhat rám? Vagy esélytelen?

2022. márc. 9. 07:19
1 2
 11/13 Smelly_Trash ***** válasza:

#9 vagyok. Ez a szöveg, hogy : "Magadból indulsz ki", ez a legszarabb szöveg, amit valaha hallottam, azt hittem ezt csak 12 éves kislányok használják, de látom, hogy idősebbek is használják, ebből azt vonom le, hogy egy igazán degenerált idióta lehetsz felnőtt létedre, megérdemled, ha rosszul jössz ki a történetedből. Emellett tényleg kurvára nem tetszik a kérdés, de inkább válaszolok, és ajánlom neked a pszichológust, mert jót akarok neked. Ennyire egyszerű

Szép napot!

2022. márc. 9. 19:54
 12/13 A kérdező kommentje:
Nem azzal van a gond, hogy elmondtad a véleményed, hanem az alpári megfogalmazás:)
2022. márc. 9. 21:38
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát izé.. Én próbálok kedvesen hozzáállni a dologhoz.

Szerintem az tenne jót neked, ha párodat sem etetnéd tovább és a másik érintett srácot is hagynád. Szerintem is kapcsolatfüggő vagy, és nagyon jót tenne neked egy kis szingli lét, hogy kitisztuljon a fejed.

Nehéz lesz, de biztos lesz, aki majd átsegít ezen az időszakon.

2022. márc. 9. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!