K.B Adry kérdése:
Férjemmel 7 hónapja próbálkozunk a kistesó projekttel.Ebben a hónapban elkezdtem szedni a baratcserje kapszulát.7honap után lett egy erős ovulacios tesztem.Ezzel a pozitív ovulacios teszttel már nagy esélyünk van,hogy sikeres lesz a hónap?
Figyelt kérdés
2022. febr. 11. 08:46
1/7 anonim válasza:
Igen. De milyen pozitúrákban próbálkozok, és hányszor?
2/7 A kérdező kommentje:
Kedden lett pozitív.Elotte szombaton voltunk együtt,majd kedd este és szerdán.Kulonbozo pozitura.🙂Gyertya a végén.
2022. febr. 11. 09:00
3/7 anonim válasza:
A "gyertya a végén" éppen hogy akadályozza a terhességet, mert a sperma elfolyik a méhszájtól! Maradj nyugodtan a hátadon fekve, akkor van a legtöbb esély arra, hogy teherbe ess.
5/7 A kérdező kommentje:
31 éves.Van rajtam 6-7kg plusz.De próbálok az étkezésre odafigyelni és heti 3-4-szer mozgok.Kisfiammal 3eve elsőre teherbe estem.
2022. febr. 11. 09:45
6/7 anonim válasza:
Hat nekem a baratcserje jól összekuszált mindent. Abbahagytam utána sikerült is, felesleges volt szedni.. de hátha neked tényleg segit!
7/7 anonim válasza:
Ha van ovulációd nagy baj nem lehet, előbb-utóbb sikerülni fog, akár már most is esély van rá, azok alapján, amiket írtál.
A környezetemben, akiknek segített a barátcserje, általában csak kisebb gondjaik voltak: stressz, enyhe hormonzavar, ilyesmik, valószínűleg, nálad sincs ennél sokkal nagyobb krízis :)
De pl. petefészek kimerülésnél vagy súlyos hormonháztartás-zavarnál semmit sem csinálni.
Teljesen egészséges ciklusnál pedig többet árt, mint használ - ahogyan a 6-os hozzászóló is írta.
Szóval, légy nagyon körültekintő a szedésével, és ha pozitívat tesztelsz, a 6. héten legkésőbb hagyd abba a szedését, mert vetélést okozhat, tehát az orvosodnak mindenképpen szólj róla, hogy szeded!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!