Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet kikerülni egy lány barátzónájából?
Figyelt kérdés
2022. márc. 23. 22:21
1/8 anonim válasza:
Sajnos ha belekerültél nem igen van kiút, ha van az pedig nem rajtad múlik általában hanem a lányon.
2/8 anonim válasza:
Útlevéllel, ami a sokkal előnyösebb külsőt és pénzt jelenti.
De hidd el, ha oda rakott egy csaj, akkor kár vele foglalkoznod. Nem ér annyit.
3/8 anonim válasza:
Vannak technikák erre, keress rá a neten.
4/8 anonim válasza:
Egyetértek az elsővel. Leginkább sehogy sem lehet kikerülni onnan.
5/8 anonim válasza:
Annyira szánalmasak ezek a kérdèsek. Nem kell oda kerülni ennyi. Ha meg béna voltál akkor lépj tovább.
6/8 anonim válasza:
Tudod barát, az egy olyan dolog, ha egyszer oda bekerülsz onnan nincs kiút, ha mégis nem tőled függ hanem a lánytól, hogy kikerüsz e. Lehetsz te elnök is ha friend zone-ban vagy, tőle függ, de azt mondom légy kitartó.
7/8 anonim válasza:
Nézz utána, léteznek cikkek a témában.
8/8 anonim válasza:
Melyik irányba? Én ha bekerültem 1 barátzónába, akkor kifelé távoztam, mert tapasztalataim szt elég kicsi az esély közelebb kerülni. Persze vannak csodák, néha az idő, néha egy kirándulás; de ez a ritka jó eset, kb 20ból 1.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!