Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdeményezhetek lányként?
Van egy srác, akivel szinte biztos hogy tetszünk egymásnak. Többször jelzett nekem, mindig amikor beszélgetünk, tartja a szemkontaktust. Velem máshogy viselkedik mint a többi lánnyal, velem máshogy kedves. Többször dícsérget, valamikor ruhámat, valamikor fülbevalómat, mindig mást. Én is jeleztem már neki, és vette a jeleket. Múltkor amikor beszélgettünk, percekig fogta a kezemet. Arra gondoltam hogy kezdeményezek, több fiútól hallottam hogy azt szeretik.
Lesz nemsokára egy buli, ahol mindketten ott leszünk. Szerintetek ott kezdeményezzek?
Nem az igazság az hogy senki sem akar egy közösség előtt megszégyenülni mert visszautasítják.
Igenis tessék a nőknek is kezdeményezni, sokkal tisztább lenne a helyzet...
Nana álljunk meg! Ami most a kezdeményezést jelenti, az az, hogy konkrétan a lány kér randit, a lány ír rá a fiúra, vagy ő csókolja meg először a fiút. Nekem ez nem tetszik. Kezdeményezhet a lány, sőt! Amióta világ a világ, a nők választanak. Csak nem mindegy, hogy hogyan. Adjon jeleket, teremtsen lehetőségeket, kacérkodjon, stb. De a fiú tegye meg azt a konkrét első lépést. De a férfi legyen férfi, és a nőre nőként tekintsen.
És a 6osnak igaza van. Már látta a jeleket, és meg is fogta a kezedet. Miért nem hívott el? Közösség előtt ciki? Micsoda? Ha ennyit nem vállal fel a srác, ott baj van. Nyuszi.
,,Amióta világ a világ, a nők választanak"
Nem, ez modern trend, régen leginkább senki se nagyon választott.
,,Adjon jeleket, teremtsen lehetőségeket, kacérkodjon, stb. "
Kár hogy sok nő ezt akkor is csinálja, ha nincs semmi. Sőt, ezt nagyon nagyon sok nő csinálja.
,,De a férfi legyen férfi, és a nőre nőként tekintsen."
Rohadtul unfair nem gondolod? Egy nő adja a "jeleket" egy férfi meg játsszon nyílt lapokkal, miért is? Vagy egyenlőség van, vagy hagyományos nemi szerepek, a kettő együtt nem működik! Érdekes egy férfi adja fel az ő privilégiumait egy nőnek meg minden jár?
Emlékezetem szerint nem erről szólt a feminizmus...
Egy nőnek szabad mindent amit egy férfinak, a férfi bezzeg maradjon férfi? Nagyon szívesen lenne mindenki hagyományos értelemben férfi, ha ezért járna valami garancia, nem csak a bizonytalanság meg az elutasítás, illetve a mindig jobbra való lecserélés. Az úgy ugyanis nem működik hogy a nő friss, üde virágszál akiért teperni kell, cserébe örülj hogy egyáltalán szóbaállnak veled.
Úgyis le fognak pontozni, de nem érdekel. Nem az egyenlőség ellen szólok, épp ellenkezőleg, a valódi egyenlőségért! Perpillanat ugyanis párválasztás /szexualitás kérdéskörben olyan orbitálisan a nők felé lejt a pálya hogy a 9-10es csávokon kívül, senkinek, semmilyen mozgástere.
,,Közösség előtt ciki? Micsoda? Ha ennyit nem vállal fel a srác, ott baj van. Nyuszi."
Fogadd már el hogy nem vagyunk egyformák! Tudod ha valaki elégszer égett már be, akkor nem biztos hogy oda fog menni csakmert egy lány jeleket ad. Mert a jelek nem jelentenek igazából semmit, aztán meg ott áll az illető az egész osztály előtt befürödve mint egy balek, a lányok meg még jól ki is röhögik hogy micsoda lúzerxd
A 13-as tökéletesen leírta amit gondolok:)
És még annyira nem ismerjük egymást. Valamennyire nyilván igen, de nem beszélünk meg mindent. És oké, ő olyan srác, hogy közösségben jól elvan, könnyen beilleszkedik, ilyenek. De lehet hogy tényleg most más ez neki. Vagy én vagyok olyan ijesztő, nem tudom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!