Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdeményezhetek lányként?
Most kezdtem a gimit és őszintén, fogalmam sem volt róla hogy már a 2. hónapban beleszeretek úgymond valakibe.
Tudom ez rettentő klisésen és elcsépelten hangzik. Viszont nem igazán tudom hogy mi lehetne a legjobb amit tehetnék. Osztálytársamról van szó, nem az a ‘non-stop üvöltök’ vagy ‘lenézek mindenkit mert én vagyok a legjobb’ típus.
Talán épp ez az egyik amiért felfigyelhettünk egymásra , ugyanis én sem vagyok az a teszem magam lány.
Egy jó ideje tart már ez igazából, odamenni a másikhoz még egyikünknek sem volt bátorsága, csupán azt vettem észre hogy valahogy reflexből őt keresem a tekintetemmel amikor belépek a terembe, órák alatt időnként egymásra nézünk viszont ha a másik épp arra fordul akkor teljesen másfele.. szóval szerintem ezt mindenki ismeri.
Ha olyan alkalom adódik hogy mi megyünk ki pl utoljára ketten a teremből akkor bár kerüljük a szemkontaktust, az a furcsa vibrálás vagy hát, nem is tudom hogy nevezzem viszont egyre erőteljesebbé válik és szinte fizikálisan is érzem ahogy ő is így érez.
Tudom nagyon furán hathat ez így, de valóban így van.
Tudom hogy az a “társadalmi norma”, vagy mi hogy a fiúnak kell kezdeményeznie de szerintem nem muszáj ennek így lennie.
Elég szerencsétlen egy helyzet és elég szerencsétlenül is írtam le de ezt légyszi nézzétek el😅
Szóval gondolkoztam hogy ráírok majd valamikor, de nem igazán tudom hogy mit is írhatnék. Mármint nem egy szokványos dolog ez így, maradjak a sablon szövegeknél mint ‘szia, hogy vagy?
Ez elég idejétmúlt már szerintem meg elég átlátszó is. De csak nem indíthatok azzal hogy ‘Na szia tetszel és ennyi’
😅
Kíváncsi lennék a ti véleményetekre is, felesleges sértegetést pls kerüljük!
Jöhetnek olyan sztorik is akár hogy veletek hogy történtek meg az ilyen úgymond első lépések!
Köszönöm a válaszokat! Én is így gondolom egyébként, de érdekelt hogy mások mit mondanak erre. Iskolában elég nehéz lenne beszélgetni, nálunk ugyanis úgy van hogy mivel nagy osztály vagyunk (37 a létszám) a magyar, a matek, és a nyelv órák külön vannak. Így van nap hogy alig látjuk egymást.
Ezért gondoltam hogy először ráírok majd pl messengeren, és ha úgy van tudnánk találkozni.. Őszontén, elég fura most így ezt leírni, hisz soha nem voltam még ilyen helyzetben.
Most még várok, nehogy az legyen hogy félreértem esetleg a dolgokat, bár nem hiszem. Látszik az valakin hogyha tetszik neki a másik, főleg hogy nekem tavaly általános iskolában egyik volt osztálytársamnak szintén tetszettem..
Szerintem ne írj neki hanem egyszer ha véletlenül ketten vagytok valahol (vagy vannak ott mások is de hallótávolságon kívül) akkor menj oda hozzá és kérdezd meg hogy lenne-e kedve suli után elmenni veled egy sütire/teára/kávéra. Valami olyan dologra hívd ami közben tudtok beszélgetni hogy lásd tényleg megvane az összhang.
Egyik lány osztálytársam is ezt csinálta tanév elején és neki bevált.
18/L
A ráírás nem jó ötlet. Igyekezz beszélni vele és ne szégyenkezz azért, mert Te kezdeményezel. Ő nem tekintget rád? Nem mondják a társaid?
Előbb igyekezz sokat a közelében, látóterében lenni, hogy megakadjon rajtad a szeme. Ha nem reagál, az is lehet, hogy van valakije. Abból se csinálj problémát, ha nem áll kötélnek. Nem biztos, hogy Te igent mondanál az első fiú közeledésére. Ebből áll az ismerkedés.
Természetesen. Én is lány vagyok, és én kezdeményeztem.
Bővebben van egy srác akit már 2 éve ismerek, és egy fél éve megtetszett. Kb. Egy hete mondtam el neki, de nem adott konkrét választ.
Amikor találkoztunk,volt egy jóóó hosszú ölelés. Leültünk, közel voltunk egymáshoz, stb..
Visszatérve persze hogy kezdheted, csak legyél elég magabiztos, semmi baj sincs ha nem az a válasz amit vártál, mert hosszú az élet, csomó esélyed van még :D
Lány
Én örülnék ha a lányok kezdeményeznének.
18 éves félénk fiú
Mint fentebb írtam, a csoportbontások miatt nem igazán van olyan alkalom amikor kettesben tudnánk beszélni.
Azon a néhány közös órán szoktunk egymásra nézni, igen.
Az ismerkedést sem online tervezem, úgy gondoltam hogy most hogy itt lesz az őszi szünet, megkérdezem lenne-e kedve találkozni valahol, valamikor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!