Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdeményezhetnék beszélgetést egy lánnyal?
Kezdésnek egy egyszerű köszönést javaslok lásd.: Szia; Hali stb. A "mi újság" vagy a "hogy vagy" is jó folytatásnak.
Szerintem csak simán kezdj el vele beszélgetni, hogy mi a terve a hétre a nyárra. Ha tudsz valami programot (pl: buli, sport, strand stb) Akkor kérdezd meg h van e kedve elmenni. Ne húzd el, mert akkor nem vesz komolyan. Légy kreatív. Próbálj valami olyan programot találni ami szerinted érdekelheti e. Esetleg csak simán kérdezd meg hogy randizna e veled. Ha nem akkor nem. Legalább tudod h nem fog semmi több lenni.
Az jó ötlet, ha olyanról kérdezel amit éppen csinál.
De szerintem ne kezd el úgy a beszélgetést, hogy "mizu? mi újság?" , ha még egyáltalán nem ismered. Semmikép se kezdj el vele úgy beszélni, ha közben ott vannak a barátai. Szerintem a legjobb az, ha egyedül van akkor odamész hozzá, köszönsz, mondhatod pl. hogy épp unatkozol, nincs mit csinálnod és van-e kedve beszélgetni veled, ráér-e.
17l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!