Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdeményezhetnék??
Valószínűleg első látásra nem jösz be neki, de ettől független megéri odamenni hozzá. Sok kapcsolat úgy kezdődik, hogy az egyik fél nem vonzódik elsőre a másikhoz, de ahogy megismerik egymást, már változnak a dolgok.
Próbálj valamilyen módon közelébe kerülni: közös ismerős által (ez alatt azt értem, hogy kezdj el beszélgetni a közös ismerősötökkel és mikor látod hogy azzal a személlyel van, akkor menj oda és kapcsolódj be te is a beszélgetésbe. Így már tudsz majd velük lógni.)
közös hobbi is egy olyan pont, ahol elkezdhetsz vele beszélgetni, "véletlen összekoccanás" stb... csak keresd a lehetőségeket.
Persze ha érzel magadban elég erőt, akkor csak úgy simán is oda mehetsz hozzá beszélgetni.
nem jelölt vissza akkor felejtős, pláne manapság amikor mindenkit visszajelölnek
látta h valaki bejelöli megnézte a képedet vagy akár mindet, ha bejönnél neki bejelölne de mivel nem jelölt vissza valszeg be se jössz neki
szomorú de ez van
5# vagyok ,na emiatt nem jelölt vissza akkor storno a kommentem,
nem látta ki vagy a nevedet nem ismeri akkor ezért
viszont akkor előben kell közelebb kerülni hozzá
egyszerübb lett volna egy képes profillal megjelölni akkor kiderült volna h van szimpátia ránézésre vagy semi, az a baj h most kiraksz egy képet és megjelölöd ujra a nevedre emlékezni fog és azt hiszi rászáltál ami ha nem tetszel neki gáz, még ha be is jössz neki is tudni fogja h akarsz tőle valamit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!