Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így akarja tudtomra adni, hogy kezdeményezhetek?
Találkoztam egy sráccal, tetszett, és elkezdtem nézni, ő is visszanézett rám, és volt hogy egymásra mosolyogtunk, később ő köszönt rám. Aztán évekig nem láttuk egymást, míg én bejelöltem Face-en. Nem voltam biztos benne, hogy kíváncsi-e még rám, ezért csak lájkolgattam neki, szülinapján írtam neki üziben, de csak megköszönte, nem lájkolta semmilyen képem. Néhány hónapja viszont ő is elkezdedte a képeimet (főleg szelfiket) lájkolgatni, Instán és Facebookon is, 2 napja születésnapomon is felköszöntött.
17/L
Mintha 10 éves kislány írta volna.
Értem én,hogy te is telefonnal a kezedben születtél,de Facebook like kb semmit nem jelent és nem is ismerkedésre való.
Szted mit jelent egy Like?
Lehet h nem akart bunkó lenni és ezért csinalta
Az is lehet h tetszel neki
Most komolyan ezt nekünk kell tudnunk?
Ha szeretne vmit tőled akkor lépne. Ha szeretnél tőle vmit akkor meg lépj
Kérdezd meg h nem lenne e kedve vmelyik nap kávézni és dumálni. Attól fugg h mit válaszol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!