Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányként kezdeményezhetek először?
Egyik fiú ismerősöm tett frl egy képet a haverjával. És a haverja megtetszett így képről. Szeretném megismerni, be is jelöltem, ő vissza jelölt.
Full idegenek vagyunk egymásnak, eddig azt se tudtam, h létezik. Nem esne ki furán (főleg neki), ha ráírnék "Szia!:D" ?
Eddig mindig a fiúk írtak rám... nem tudom én írhatok? Nem lesz neki fura? Bevallom kicsit félek az ilyesmitől. Miket kérdezzek? (Gondolom én kell hogy a kezdő témákat felvessem, ha én írok neki.)
16/L
Ui.: Mielőtt bárki is avval jönne, hogy gáz facebookról ismerkedni, meg hogy a mai fiatalok csak úgy tudnak, meg hogy ez felháborító, stb. Úgy gondolom az én esetemben jelenleg más lehetőségem nincs, meg ez a face-s ismerkedés nem okvetlenül egy negatív dolog:)
Köszönöm előre is a (normális) válasuokat!
Megadtad a válaszomat. NEM feltétlen rossz. De élőben sokkal jobb. Azonban mindig jobba, ha lépsz, mintha nem.
Nyugodtan írj rá a srácra. Örülni fog neki, biztos.
Köszi a választ:)
De félek is, mert itt eleinte biztosan az én kezembe van a téma. .. és bennem van, h lehet tök jól kijönénk, de én elbénázom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!