Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem lép,miért nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lép,miért nem tudunk lépni?

Figyelt kérdés

Van egy srác,egy suliba járunk.Tudni kell rólam,hogy nehéz hozzám közel kerülni.A srác már a kezdetekkor rengeteget próbálkozott.Probalt kizökkenteni a komfortzonambol,programokat talált ki,állandóan jött,beszélgetett velem szinte lehetetlen volt levakarni magamról.Nagyon szép gesztusokat tett,aztán így lassan fél év alatt megkedveltem.Eleinte csak barátként néztem rá,de a mindennapi chatelesek,aztán az az érzés,hogy vágyok a kozelségére,már más irányba mozdította a dolgokat.Gyakran ér hozzám.A derekamhoz,a kezemben,és nagyon gyakran tesz utalást sezxualisan is.Egyetlen egyszer sem mászott rám,és nem is célja.Sokszor kerültünk olyan szituációba hogy megdermedt a levegő,de sem O sem pedig én nem léptünk,egyszerűen úgy érzem,hogy nem megy,vagy csak az egészet elrontanam vele,vagy félek,hogy igazán O sem akar semmit.Konkretan ez egy játék,amit jatsszunk már hónapok óta.Utalgatunk,kedveljük a másikat,ahogy csak tudunk a másikkal akarunk lenni,a közelében.Ahogy van alkalmunk megerintjuk a másikat.Sok bensőséges dolgot megosztottam már vele,tudja,hogy nem volt túl egyszerű eletem,de ebben hasonlítunk.Sokszor vertek át,használták ki elmondása szerint,és talán arra is gondoltam hogy csak fél.Nem tudom hova rakni az egészet,ami velünk van.Egyet tudok,minden egyes létező értelemben vágyok a társaságára.

És akárhányszor elkoszonunk megbanom,hogy nem léptem de úgy érzem neki kéne,O viszont egyáltalán nem lép,csak az a kínos csend marad .

Én 21,O 23 éves :)

2022. márc. 14. 02:41
 1/3 anonim ***** válasza:
53%

Egyrészt nem vagytok már tinik 20+ nál de mindegy.

A srác attól fél valószínűleg hogy szar lesz a szex, és el veszít téged. Ha ennyit tököltem egy csajjal ez az egy oka volt...néha az is hogy akkor ez után tök más lesz a kapcsolat köztünk, lehet mélyebb és az mondjuk kellemetlen lenne már, vagy hogy full az ellentéte és sík sablonos.

Férfiként ezek szoktak lenni a problémák....meg persze ha az ember sokat csalódott már nehezebben nyit is.

2022. márc. 14. 02:59
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet hogy még mindig kicsit "távolinak" érez? Lehet azért nem lép, mert nem erzi hogy nyitott lennél rá hogy tovább lépjetek.

Legalábbis nekem volt ilyen csaj akinél ezért nem léptem, aztán később meg kiderült hogy csak nagyon aprócska jeleket küldött, ami meg nekem nem jött át.

2022. márc. 14. 07:17
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

A leírásodból nekem az jön ki, hogy nagyon kedvelitek egymást.

Ha ő megölel, öleld vissza, ha magához szorít, később tedd Te is ugyanezt.

Alighanem keveselli a tüneteket, amiket iránta kimutatsz.

Ne nyomulj, de az ő cselekedeteit jobban viszonoznod kellene.

2022. márc. 14. 12:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!