Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit jelent ha egy lány (akibe...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ha egy lány (akibe szerelmes vagyok és ő ezt tudja) a nevem kezdőbetűjét a kezére írja?

Figyelt kérdés
Már adtam neki egy vörös rózsát (tudja, hogy mit jelent) és megkérdeztem, hogy mióta tudja, hogy szerelmes vagyok belé (azt mondta, hogy nem tudja, hogy mióta tudja)
2022. márc. 11. 17:40
 1/2 Smelly_Trash ***** válasza:
100%
Hát ha szerencsés vagy, akkor ő is szerelmes beléd. Ha nem szerencsés a helyzet, akkor egy másik csávóba szerelmes, akinek ugyanaz a kezdőbetűje, mint neked. Esetleg csak egy random betűt írt fel a saját karjára , de erre kisebb az esély.
2022. márc. 11. 17:42
 2/2 anonim válasza:

Ne kúrj fel minket kedves kérdező!

Ha oda mész hozza, hogy mióta tudja akkor miért nem nyitod ki a szád es mondod, hogy amúgy össze kéne már jönni vagy valami.

Mennyi idő vagy?

12?

14?

2022. márc. 12. 11:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!