Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viseljem el ha az egyik barátnőm beleszeretett abba akit én szeretek?
Figyelt kérdés
Kb. 4 hónapja kezdtem többet is érezni egy fiú iránt. Nem beszéltünk szinte egyáltalán, de éreztem valamit közöttünk (lehet csak beképzeltem) ezt nem mondtam el senkinek ezért így utólag nem is meglepő hogy ez megtörtént de egyik ismerősöm/barátnőm egyszer elmondta előttem néhány másik lánynak mit érez a fiú iránt és elkezdte mesélni a közös emlékeit vele és azt hogy el szeretné hívni randira. Ezt meg is tette..előttem Ezt végig hallgatni fájdalmas volt és nem tudom hogy küzdjek meg ezzel (nem haragszom egyébként rájuk, ha az ember szerelmes nyilván nem tud mit csinálni és mivel én ezt csak szóba se hoztam neki ezért joga lenne összejönni vele csak nagyon nehéz érzés)2022. márc. 9. 18:18
1/3 anonim válasza:
Én elmondanám a fiúnak, hogy én is szívesen elmennék vele randira, ha ad egy esélyt, döntsön.
Egyébként barátnők és pasik is jönnek mennek, nekem egy barátnőm szintén beleszeretett egy srácba, aki nekem is bejött, de a srác engem választott. A barátnő behisztizett és kb 1 év után ott hagyott minket. Mikor szakítottam ezzel a sráccal, a csaj újra bepróbálkozott, de a srácnak akkor sem jött be. Csórót 2x is visszautasították, de legalább másodjára nem én voltam a vetélytársa.
3/3 anonim válasza:
Hogy van az hogy ez mindig a nőkkel történik meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!