Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a legjobb barátnőmbe. Mi lenne a legjobb döntés?
Már több éve ismerjük egymást, de azt hiszem, kezdek többet érezni iránta a sima barátságnál. Nem vagyok benne biztos hogy ő hogy viszonyul hozzám. Lehet hogy van nála esélyem de az is lehet, hogy csak én értelmezem félre a "jeleket". Megérné-e ha bevallanám neki hogy tetszik (én nagyon megkönyebbülnék) vagy csak tönkretenném a kapcsolatunkat?
(Ha volt már veletek hasonló és van kedvetek megosztani velem, kérlek írjátok meg! Nagy segítség lenne!)
Mond meg neki, ha ő is így érez akkor jó.
Ha nem akkor max kellemetlen lesz, de a barátság megmaradhat.
Ha ez igazi, intelligens barátság, akkor sincs vége, ha ő nem érez ennél többet. Ezt lehet kezelni.
Tini koromban egy lakótelepen laktunk. Olyan volt, mint egy nagy faku. Minden lakásban gyerekes családok éltek, ugyanabba az iskolába jártunk. A telepen, a téren, pályán több baráti társaság alakult ki. Persze szerelmek is, keresztül, kasul. Előfordult, hogy az egyik szerelmet vallott, elutasítottam, de továbbra is ugyanúgy összejártunk, mint előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!