Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem a legjobb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem a legjobb barátnőmbe. Mi lenne a legjobb döntés?

Figyelt kérdés

Már több éve ismerjük egymást, de azt hiszem, kezdek többet érezni iránta a sima barátságnál. Nem vagyok benne biztos hogy ő hogy viszonyul hozzám. Lehet hogy van nála esélyem de az is lehet, hogy csak én értelmezem félre a "jeleket". Megérné-e ha bevallanám neki hogy tetszik (én nagyon megkönyebbülnék) vagy csak tönkretenném a kapcsolatunkat?

(Ha volt már veletek hasonló és van kedvetek megosztani velem, kérlek írjátok meg! Nagy segítség lenne!)

2021. dec. 12. 17:11
A kérdező szavazást indított:
Igen, mondd el neki, ha úgy érzed ettől jobb lesz!
NEHOGY ELMONDD NEKI!
Hát nem is tudom... Ha nem szeret viszont, van esély hogy tönkremegy a barátságotok.
Mást gondolok erről az egészről, kifejtem a válaszokban.
32 szavazat
 1/8 Lazy Lover ***** válasza:
100%
Az a baj hogy ha baráttal jösz össze és szakítani fogtok vége a barátságnak
2021. dec. 12. 17:48
 2/8 tömszelence válasza:
100%

Mond meg neki, ha ő is így érez akkor jó.

Ha nem akkor max kellemetlen lesz, de a barátság megmaradhat.

2021. dec. 12. 18:03
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem mondod el neki és ezt az egészet magadban tartod, akkor saját magadat teszed tönkre. Amúgy sem tudsz a közelében úgy viselkedni, mint eddig és valószínűleg egy idő után úgyis tudni fogja, hogy te többet érzel. 50-50% esély van, vagy összejöttök vagy tönkremegy a barátságotok (legalábbis nem lesz olyan, mint előtte)
2021. dec. 12. 18:35
 4/8 anonim ***** válasza:
59%
Maradjatok barátok, nem éri meg kockáztatni. Majd elmúlik ez idővel.
2021. dec. 12. 18:50
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Abban az esetben elmondhatod neki, ha nem félsz tőle, hogy tönkremegy a barátságotok.
2021. dec. 12. 22:28
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha elmondod neki és nem viszonozza, akkor van esély rá, hogy elromlik köztetek a barátság. Én egyszer jártam így. Volt egy lány barátom, akit 13 évesen ismertem meg és akkor még nem tetszett. 16 éves korában beleszerettem, de addigra már jó barátok voltunk. Elmondtam neki és visszautasított. Onnantól kezdve egyre ritkábban beszéltünk és amikor társaságban voltunk, akkor is kerültük egymást és volt egy állandó feszültség köztünk. Csak akkor mondd el neki, ha bevállalod, hogy elveszíted barátként. Én megbántam, hogy elmondtam neki és így barátként is elveszítettem.
2021. dec. 12. 22:39
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez igazi, intelligens barátság, akkor sincs vége, ha ő nem érez ennél többet. Ezt lehet kezelni.

Tini koromban egy lakótelepen laktunk. Olyan volt, mint egy nagy faku. Minden lakásban gyerekes családok éltek, ugyanabba az iskolába jártunk. A telepen, a téren, pályán több baráti társaság alakult ki. Persze szerelmek is, keresztül, kasul. Előfordult, hogy az egyik szerelmet vallott, elutasítottam, de továbbra is ugyanúgy összejártunk, mint előtte.

2021. dec. 13. 05:58
 8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!❤
2021. dec. 17. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!