Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha beleszerettem a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

BejkeOK kérdése:

Mit tegyek ha beleszerettem a legjobb barátnőmbe, aki ugyanolyan nemű mint én?

Figyelt kérdés

Szóval, kezdjük ott, hogy biszex vagyok és szerencsémre ő is. A karantén ideje alatt lettünk jobb viszonyba, de én csak a nyár végén kezdtem el "olyan" érzéseket táplálni iránta, és van egy olyan apró érzésem, hogy talán ő is. Még az online oktatás ideje alatt is volt pár érdekes megszólalása s a nyári szünet végén is volt pár érdekes üzenetünk éjszaka. De most egy-két hete mióta elkezdődött a suli, kezdett eltávolodni tőlem, nem tudom miért. Ugyan úgy viselkedtem vele mint máskor, semmi olyan jelet nem mutattam ki, hogy szeretem őt. Mit kéne tegyek? Mondjam el neki? Vagy tartsam titokban? Esetleg kérdezzek rá, hogy mi a baja, ha egyáltalán van valami baja?

Kérem, normális válaszokat szeretnék! Láttam itt 2-3 hasonló kérdést itt GYK-n, de a válaszok elég otrombák voltak. Szóval, kérem, azt aki ide téved normális választ adjon.

2020. okt. 9. 19:55
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem, ha ő is olyan indentitású mint te, az egy jó lehetőség. Ha burkoltan is, jelezd felé szerintem hogy mit érzel. Ha magadban tartod az szar lesz egy idő után, szerintem már most is az, ha itt kérdezed az embereket, hogy mit kéne tenned :D

Én fiúként nem állok túl jól lányok terén, szóval nem vagyok egy nagy párkapcsolat tanácsadó mester vagy mi a tök, de ha meg tudjátok beszélni a dolgot, sokat nem veszthetsz vele

2020. okt. 9. 20:04
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy talált valaki mást, mert azt gondolta, hogy veled úgysem jut előbbre.

Szerintem minél előbb beszélj vele, hogy szeretned ha olyan lenne a kapcsolatotok mint azelőtt, vagy még annál is jobb, mert neked hiányzik a barátsága.

Az biztos, hogy nem vagy neki közömbös, tutira egy hullámhosszon vagytok azok alapján amit leírtál.

2020. okt. 9. 20:05
 3/9 Lena7 ***** válasza:
100%

Hagyd a fenebe szerintem. Tonkre fog menni a kapcsolatotok ha elmondod. (Kiveve akkor, ha nem fogsz vele eroszakoskodni, hogy jojjon veled ossze meg stb)

Üdv:

Egy olyan lány, akinek a legjobb barátnője szerelmet vallott neki

(Ha kíváncsi vagy a történetemre kedves kérdező, akkor írj rám és szívesen elmesélem neked és segítek abban is, hogy mit ne mondj neki. Bocsi, ha bunkón fogalmaztam, csak még mindig mérges vagyok, amiatt, ami történt)

2020. okt. 9. 20:05
 4/9 anonim ***** válasza:
De azt írja a kérdező, hogy ők éjszaka is írogattak egymásnak, ebből én arra gondolok hogy a másik fél is érez valamit.
2020. okt. 9. 20:14
 5/9 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen velem legalább már 2x előfordult, hogy valaki régen szerelmes volt belém, de én csak akkor jöttem rá, mikor már én voltam szerelmes belé, de ő már nem. Beszéltem erről az egyik barátnőmmel (már 4 éve barátnők vagyunk, ne fog elmondani, nyugalom), és ő azt mondta, hogy még a vírus előtt és az online órák közben, mikor még nem volt nyári vakáció, szóba kerültem én, és elég furcsa üzeneteket kapott tőle. Mármint, szerelmi ügyből furcsa. Nagyon félek hogy megint beleesek ebbe, hogy valaki valamikor szerelmes volt belém, de én csak akkor döbbenek rá, mikor már túl késő.
2020. okt. 9. 20:25
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem kérdez rá, hogy van e valami baj, ha azt mondja nem nyugodtan mond el hogy úgy érzed eltavolodtok és valamikor csinalhatnatok együtt valamit. Az erre adott valaszból sok minden kiderulhet
2020. okt. 10. 15:57
 7/9 Salilala ***** válasza:

Legjobb barátnömmel volt, hogy hajnali 5ig irogattunk, mégse vagyunk szerelmesek egymásba (?).

2020. okt. 10. 16:45
 8/9 anonim ***** válasza:

7! Oké, de a kérdező arra utalt, azt írta pontosan hogy “érdekes” üzenet... Nem olyan mint te a barátnőddel.

(!)

2020. okt. 10. 19:24
 9/9 Salilala ***** válasza:

Hm. Ok.

Mondjuk mi biszexek se vagyunk(...).

2020. okt. 11. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!