Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El lehet érni, hogy én is ugyanolyan fontos legyek neki?
Figyelt kérdés
Számomra nagyon fontos egy személy,és én is fontos vagyok neki,de nem annyira mint ő nekem. Eltudnám valahogy érni,hogy én is ugyanolyan fontos legyek neki? Még egy kérdésem lenne, nem igazán szoktuk hangoztatni,hogy sokat jelent nekünk a másik,amit én egy kicsit hiányolok,hiszen mindenkinek jó ha tudtára adják,hogy szeretik. Hogy tudnám elérni,hogy egy kicsit ilyen irányba is terelődjön a kapcsolatunk?2016. jan. 23. 16:35
1/1 anonim válasza:
Fiú vagy vagy lány?
Lehet neki fontosabb vagy mint neked ő, nem abból fog kiderülni, hogy hányszor mondjátok el egymásnak, hogy szeretitek egymást. Van aki visszahúzódóbb ebben a témában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!