Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ugyanolyan az összes művészlány ízlése?
Én egészen ,,művészlány”nak tartom magam, mindenféle művészettel kapcsolatos dolgot nagyon szívesen végzek. Előadó művészetektől a festészetig igen jártasnak gondolom magam de nekem nem a ,,rapet hallgató, folyton füvező alakok” jönnek be. Teljesen más az ízlésem..
Kérlek egy pár példa miatt ne ítéld el a ,,művészlányokat” (hogy a te kifejezésedet használjam).
Hát szerintem én is mondhatom magam "művészlánynak". Úgyhogy ki is fejteném, hogy nem minden "művészlánynak" jönnek be az ilyen pasik. Volt már barátom. És ha ez nem elég, még azoknak sem volt raszta hajuk akiket csak megnéztem, mert helyesnek tartok. Én kifejezetten visszataszítónak tartom ezt a fajta hajviseletet. És jobban tetszik az ha bele tudok túrni a barátom hajába,nem hosszú hajába...rövid hajába.. És nem mondom azt hogy soha nem lesz olyan barátom akinek raszta haja van, de csak a külseje miatt nem, az viszont 100%.
Ui. És ne füvezzen a barátom, nem szeretem a rapet ééés....ne legyen halál laza,csak egy kicsit, ami még vonzó tud lenni. De légyen férfi és beszéljen szépen.
Amúgy a művészlány dolog....rajzolok és festek
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!