Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy lányba Mért viselkedik így?
Figyelt kérdés
16F
Osztálytársammal eléggé közel kerültünk egymáshoz , nagyon müködik köztünk a kémia, órákon át tudunk egymással élőben beszélgetni
Úgy érzem hogy szerelmes vagyok belé , nagyon még így senkit nem szerettem mint őt
Nekem is azt mondta hogy senki iránt nem érzett még így és mindig hiányzok neki és rám gondol
Órán volt hogy fogtuk egymás kezét
Sokat ölelkezünk viszont még is azt mondta nekem meg pár embernek hogy nem szerelmes belém
2022. febr. 1. 21:13
2/5 anonim válasza:
Lehet nem biztos az érzelmeiben, talán nála a szerelem egyenlő a járással, esetleg fél egy komolyabb kapcsolattól. Nem mondom, hogy a legjobb megoldás, mert lehet elilyeszted a "számonkéréssel", de mégis a legegyszerűbb, ha megkérdezed őt.
3/5 anonim válasza:
Szégyenlős..azért mondta, biztos fiatal még, nem tudja komolyan venni a dolgot.
4/5 anonim válasza:
Talán nem elég érett rá, vagy esetleg cikinek tartja az érzéseit.
5/5 anonim válasza:
Talán a lány szégyenlős vagy nem biztos az érzéseiben vagy mindkettő egyszerre! Az is lehet, hogy nem érett még egy párkapcsolathoz, mert fiatal hozzá!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!