Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelent valamit, ha több alkalommal is észrevettem, hogy ha egy térben vagyok az egyik barátommal, akkor gyakran látom, hogy merevedése van? Lehet, hogy szerelmes belém?
Nem tudom, hány éves lehetsz, de fontos lenne tisztázni: a merevedés nem egyenlő a szerelemmel. Ezt minél előbb tudatosítod magadban, annál jobb.
Óriási különbség van a szerelem és a puszta testi vonzalom között.
Sok olyan emberrel fogsz te is találkozni, akit vonzónak találsz, de nem leszel mindenkibe fülig belezúgva.
Ez a férfiaknál is így működik. Igen, lehet, hogy szerelmes beléd, de az is lehet, hogy csak nagyon tetszel neki - ideig-óráig. Ez egyszerű biológia.
Háátőőő... ha a közeledben folyton áll a ceruzája, akkor nagy valószínűséggel szokott rólad fantáziálni, így megeshet, hogy rád van kattanva, de szerelemnek ezt semmiképpen nem nevezném.
Azért derítsd ki, hogy csak a közeledben fordul ez elő, avagy sem.
Ha igen, akkor röviden és tömören: Szeretne veled szexelni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!