Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van akinél így van vagy volt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van akinél így van vagy volt?

Figyelt kérdés

Mindjárt 17 éves leszek és nekem még egy fiú sem mondta vagy jelezte hogy tetszenék neki.

Pedig szerintem annyira csúnya nem vagyok. Jó van egy öltözködési stílusom meg nem is sminkelek.

De van más is aki így van ezekkel?

2022. febr. 28. 20:52
 1/6 anonim ***** válasza:
76%
Másnál is van ilyen, de általában nem pontosan így szokott lenni, hanem olyantól nem kaptál jelzést akitől te értékelnéd és igényelnéd. Mert ugye a józsika, az osztály hülyéje, vagy a szürke kisegér palika az nem számít embernek.
2022. febr. 28. 22:24
 2/6 anonim ***** válasza:
47%

Igen, a fiúk 16...17 évesen még nem olyan bátrak, hogy a szemedbe mondják :/

Mármint amelyiknek "bejönnél", mert akinek nem - az nyilván nem fog ilyet mondani.

💔 TAPASZTALAT !

2022. márc. 1. 01:17
 3/6 anonim ***** válasza:
És mondta bárki is, hogy te nem kezdeményezhetsz? Szerintem egyértelmű, hogy senki nem fog csak úgy random odamenni, hogy bejössz neki. Ez csak személyes vélemény, de olyannal nem szívesen jönnék össze, akit előtte nem ismertem, mint barát. Szóval sokat tud segíteni a helyzeteden, ha szimplán csak barátkozol. Több embert fogsz megismerni, akiken keresztül pedig mégtöbbet, és előbb-utóbb lesz valaki
2022. márc. 1. 15:26
 4/6 A kérdező kommentje:
de nem is jelezték semmilyen módon.sok fiú barátom van és volt is.
2022. márc. 1. 15:30
 5/6 anonim ***** válasza:

1. mit jelent konkrétan az, hogy "van egy öltözködési stílusom"?

2. Lehet, hogy jelezték, csak nem vetted észre. Tudod, hogy mit kell figyelni?

2022. márc. 2. 15:55
 6/6 A kérdező kommentje:

5-ös

Kicsit fiúsan öltözködöm.

Hát a mosolygást, a szemkontaktus ilyesmiket, nem?

2022. márc. 2. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!