Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nos, van egy lány akinél...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nos, van egy lány akinél többet érzek, mint barátság viszont én csak úgy érzem, hogy érzelmi szemetes zsák vagyok neki a következő miatt: elég sokat beszél az exéről és még néha várja, hogy írjon neki, aztán egyszer úgy tettete, hogy én a pasija(?)

Figyelt kérdés

vagyok, hogy elmondja az exének mikor az exe ráírt ill. Az egyetlen ami tartja még a lelket bennem az, hogy szokott érdeklődni, hogy mi a helyzet velem. Szerintetek hagyjam a francba vagy tartsak ki még mellette?

Mind a ketten 16 évesek vagyunk és én vagyok a srác

2022. febr. 18. 16:30
 1/9 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy volt egy randink
2022. febr. 18. 16:31
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Keress mást.
2022. febr. 18. 16:55
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha engem érdekel egy férfi, akkor nem kezdek el az exről beszélni! Én is azt javaslom, hogy keress mást.
2022. febr. 18. 16:58
 4/9 anonim ***** válasza:
50%

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!

Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2022. febr. 18. 17:01
 5/9 NTBS ***** válasza:
100%
Mond el neki mit szeretnél valójában. Ha nem megfelelő a kapott válasz, akkor pedig lépj tovább.
2022. febr. 18. 21:46
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem lépj le. Egy nap azon kapod magad, hogy újra járnak az exével vagy más aktuális pasi ügyét akarja kitárgyalni veled. Mondta már, hogy minden lány ilyen pasira vágyik, mint te és, hogy milyen kedves és értékes ember vagy? Ilyenkor valami ilyesmi szokott lenni a szöveg. Azért kíváncsi lennék a randitokra. Történt ott valami érdemleges, amitől ennyire reménykedsz és engeded, hogy hülyének nézzen?
2022. febr. 19. 00:23
 7/9 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! Igen, mondta már. A randin nem történt semmi érdemleges csak beszélgettünk egy jót.
2022. febr. 20. 08:55
 8/9 A kérdező kommentje:
Viszont ezt akkor mondta, amikor az apja megbántotta és kellett neki, akivel beszélni tudjon és hát én ott voltam neki. De ahogy látom a szerelem csak elvakított úgyhogy továbblépek ezen a p*csán
2022. febr. 20. 09:01
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
#6 vagyok. Jól teszed, hogy lelépsz. Lehet, hogy az exét a te segítségeddel szeretné visszaszerezni, azzal, hogy féltékennyé teszi. A kedélyét is veled próbálja javítani, de csak azért, mert az egójának jól esik egy olyan pasival beszélnie, akiről tudja, hogy odavan érte. Szóval kétszeresen is kihasznál.
2022. febr. 20. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!