Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Volt olyan lány akinél utólag megbántátok azt hogy letiltottátok vagy nem foglalkoztatok vele?
Figyelt kérdés
2020. dec. 5. 18:22
1/8 anonim válasza:
Volt hogy letiltottam, és nem bantam meg. Mindig van oka, ha tiltásra kerül.
2/8 anonim válasza:
Volt.
Ha érdekel részlesebben is leírom, de ugye azt nem kérted és elég hosszú sztorik, kert ugye több ilyen is volt.
3/8 anonim válasza:
Nem, mert oka volt hogy ezt tettem. Aki ezután megbánja, az elkeseredettségében teszi maximum, ami elég szánalmas.
4/8 anonim válasza:
Nem, ha letiltotam valakit. Akkor azt bántam meg, hogy valaha időt szántam rá.
5/8 A kérdező kommentje:
#2-es ha szeretnéd leirhatod privátban
2020. dec. 5. 19:13
6/8 anonim válasza:
#2es,engem is érdekelnének ezek a sztorik,ha mással is megosztanád őket ☺️
7/8 anonim válasza:
Egy másodpercig se foglalkoztam vele miután letiltottam őket :)
8/8 anonim válasza:
Volt. Brutálisan sík hülye voltam. Nagyon értelmes, nagyon szép, de teljesen szerény, félénk, normális lány volt. De még 15-16 évesen ismertem, már 20 vagyok. Torzult képem volt az ideális lányról. Azóta már teljesen máshogy értékelem a lányokat, de a jó isten nagyon szeret büntetni, és nem igazán ad a sors olyan lányokat, akik kicsit is hasonlóak hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!