Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit vegyek a párom 18. Szülina...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek a párom 18. Szülinapjára?

Figyelt kérdés

3 és fél éve vagyunk együtt, jövőhónapban lesz 18 éves és nem tudom mit vegyek neki szülinapjára.

Szeret zenét hallgatni, a hangfalakat és az elektronikai cuccokat. A hobbija is ez.

Én nem értek ezekhez és csak 10.000 Ft-om lesz ajándékot venni.

Ti mit vennétek? Fiúk, minek örülnétek?

2022. febr. 13. 19:48
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Kedvenc együtteséről pólót, ha esetleg hazai, és nem akadály nektek a covid koncertjegy? Egy fejhallgató?
2022. febr. 13. 20:32
 2/10 anonim ***** válasza:
71%
#1-es jót írt, viszont te 3 és fél éve ismered őt, mi pedig csak annyit tudunk róla, hogy szereti a zenét és az elektronikát. Szerintem te sokkal jobb kilátásokkal rendelkezel, mint itt bárki.
2022. febr. 13. 21:04
 3/10 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem ez már nem játszik, tekintve az időhatárt, de esetleg egy dalt? Én a barátom 18. születésnapjára írtam egy dalt, aranyosnak tartotta. Ha szeretsz énekelni és ő is szereti hallgatni a hangod, akkor ez esetleg megoldható lenne, talán úgy, ha valakinek fizetsz hogy készítsen neked zenei alapot és dalszöveget. Aki ért hozzá, gyorsan/gyorsabban össze tudná hozni. Nekem kellett hozzá olyan 2-3 hónap, míg sikerült teljesre megcsinálni, nem a legjobb, bár amennyire csak tudtam, megpróbáltam a lehető legjobbra megcsinálni.
2022. febr. 13. 21:06
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
3 és fél év alatt nem ismerted meg annyira, hogy rá tudj költeni 10 ezer forintot?
2022. febr. 14. 16:15
 5/10 A kérdező kommentje:
Nincs kedvenc együttese sem, fejhallgatója is van már. A hangom...szerintem megijed ha meghallja.
2022. febr. 14. 16:43
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Ez off akkor, ennek a kapcsolatnak amúgy sincs semmi jövője.
2022. febr. 14. 16:50
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Közös program ajándék mindig jó :) lesz egy szuper közös emléketek. Én legutóbb sétarepülőzést ajándékoztam, mindketten most repültünk először, neki is, nekem is ajándék volt mégis ő kapta :D tudom ez nem egy 10es, de vannak olcsóbb ötletek is, ha pl. budapesti vagy, akkor a budapest eye, nem kötelező ajándék utalványt venni ide, elég, ha te megszerkeszted, nyomtatod, és mikor ő menni akarsz mentek és fizeted. Vagy pl szabadulószoba, közös állatkertezés valamelyik városban, egy közös túrázás pl Veresegyházon a medveotthonban, vadaspark :D csomó szupi ötlet van - #1es voltam
2022. febr. 17. 12:37
 8/10 A kérdező kommentje:
7es ez jó ötlet, Borsod megye környékén tudnátok ajánlani jó helyeket?
2022. febr. 17. 17:09
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Miskolctapolcai barlangfüdő; csónakázó tó; tavasbarlang (ide elő kell foglalni ha jól tudom); miskolci tündérkert (ez inkább nyáron lehet a szép); szabadulószoba Miskolcon szintén Elmeház a neve a helynek, de ezt mind a googleből néztem ki neked :D beírod Borsod megye romantikus programok, téli programok kiad egy párat még.
2022. febr. 18. 17:16
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2022. febr. 18. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!