Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi tévő legyek most? Képtelen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tévő legyek most? Képtelen vagyok így élni..

Figyelt kérdés
Sziasztok.. 17éves fiú vagyok barátnőmmel 3éve voltunk együtt de sajnos elhunyt... Képtelen vagyok nélküle élni üresnek érzem a világot nem foglalkoztat semmi senki felé se táplálok semmiféle érzelmet. Képtelen vagyok feldolgozni ezt, annyira szeretem azt a lányt de sajnos már nem lehetünk együtt.. Nagyon sok öngyilkossági gondolatom volt már és lassan már ott tartok hogy gyűjtök egy kis bátorságot és meg is fogom tenni valamelyiket. Nem látom értelmét az életemnek nélküle, úgy érzem hogy egy senki vagyok ha nincs mellettem. Képtelen vagyok így élni hogy el vesztettem a szerelmem.. Érdemes ilyen fiatalon megölni magam? Nem tudnék soha már lány felé érzelmet mutatni egyszerűen teljesen össze vagyok törve.. Nagyon hiányzik minden egyes nap egyre rosszabb nélküle, minden nap kint vagyok a temetőben és van hogy órákon át zokogok ott. Mi tévő legyek most?..

2022. febr. 13. 09:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Pchihologus 🙏
2022. febr. 13. 23:36
 12/18 Ywerd válasza:
65%

És ha öngyilkos leszel ki fog emlékezni rá és a boldogságotokra?

Nézd meg a Punishert.

Vagy a Hegylakó C. filmet .

Aztán keress fel szakembert.

2022. febr. 14. 09:02
 13/18 anonim ***** válasza:
77%
Ez az érzés el fog múlni.Nem véletlenül egy év a gyászév. Ha te is meghalnál, egy emberrel kevesebben emlékeznének Rá. Tudom, hogy nehéz lehet, de egy kis nyugtató nem árt ilyenkor. Vegyél be reggelente egy enyhe Valeriana relaxot, ez a tanulásban sem fog hátráltatni. Ne a rendes Valerianát vedd, hanem a relaxot, nagyon enyhe, de arra jó, hogy kicsit jobb hangulatod legyen. Italhoz semmi esetre se nyúlj!!
2022. febr. 14. 13:35
 14/18 anonim ***** válasza:
13%
Mikor halt meg?
2022. febr. 15. 20:03
 15/18 anonim ***** válasza:
75%
Szia, nagyon sajnálom ami veled történt képzelem milyen lehetett:( Nekem igaz nem volt ennyire vészes én csak egy jó barátom veszítettem el de az is nagyon megviselt és még most is gondolok rá pedig már lassan két éve és már barátnője is van, tehát biztos hogy túlagyalta már magát ezen, csak valahogy én foglalkozom még ezzel de már hiába.. Miután szétváltunk teljesen magam alatt voltam önbizalomhiányos lettem az már valamennyire változotz de még mindig alacsonyan van. Nekem az segített sokat hogy filmeket illetve sorozatokat néztem, de az sem mindegy milyen mert én néztem egy romantikus filmet de elsírtam magam mert olyan volt mint ő meg én és eszembe jutott hogy nekem már sosem lesz ilyen. Szóval tudom milyen egy barátság elvesztése, vagy ebben az esetben a szakítás képzelem milyen lehet. De hidd el mindig van előre, mindig van remény, és mindenből van kiút. Egy napon elmúlnak a ködös napok és minden jóra fordul bízz benne! Sok sikert kívánok neked a továbbiakban, és ne csüggedj légy boldog, bízom benne hogy boldog leszel!
2022. febr. 17. 21:24
 16/18 anonim ***** válasza:
67%
14.Nem mindegy? Itt most nem az a lényeg hanem hogy jobbá alakúljanak a dolgok. Kérdező kívánok neked kitartást és sok szerencsét a továbbiakban, kérlek soha ne légy öngyilkos akármi van, lehet hogy nem ismersz de én itt vagyok nekem is írhatsz ha gondolod szívesen meghallgatlak!
2022. febr. 17. 21:32
 17/18 anonim ***** válasza:
67%
Nem, egyáltalán nem mindegy, hogy mikor halt meg, mert ha csak mondjuk két hete, akkor teljesen természetes, hogy a kérdező még csak itt tart a gyász feldolgozásában, hogy órákon át zokog és minden nap kimegy a temetőbe, de ha már mondjuk két éve csinálja ezt, az azért egész más...
2022. febr. 18. 06:23
 18/18 anonim ***** válasza:
75%
A halál mindig rosszkor jön és mindig a legrosszabb
2022. febr. 18. 07:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!