Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tévő legyek most? Képtelen vagyok így élni..
Szia!
Mindenekelőtt rendkívül sajnálom a tragédiát. Egy szerettünk elvesztése hatalmas fájdalommal jár, és az elhunyt barátnőd emléke sajnos meg is fog maradni a részedről, azonban semmiképpen ne légy öngyilkos. A sors kemény utat választott neked, de innen fel kell állnod, mert van jövőd! Ezért nem vethetsz véget az életednek. Ha bármikor szívesen megbeszélnél valamit, akkor én itt vagyok.
16/F
Tisztelt Kérdező!
Mindenek előtt őszinte részvétem Neked és az egész családnak. Ilyen fiatalon megélni azt, hogy elvesztetted a szerelmedet, aki vélhetően veled egy korú volt, nagyon nehéz. Mindenképpen ki kell beszélned, írnod magadból az érzéseidet. Nem szabad teljesen magadba fordulnod. Az öngyilkosság nem jó megoldás. Ezt a néhai barátnőd sem akarná.
116-123
0-24 ingyenesen hívható.
Együttérzek.
Nekem volt egy osztalytarsam (lány) akinek meghalt a baratja , ha úgy nezzuk meg rokonom is a csaj, senki nem kéri azt tőled, hogy elfelejtsd abaratnődet, igen is időnként latogass ki a sírjához, vigyel neki viragot, gondolj rá! De az élet megy tovább, ő is azt szeretné ha boldog lennél. Elfelejteni sosem fogod tudni és nem is kell, de majd , ahogy telik az idő fel kell állni a padlóról és élni az életet.
Őszinte részvétem:(
Nem kell őt elfelejtened, nem kell tovább lépned. Gondolj rá, amennyit csak kell. Ő nagyon fontos volt neked, ezért természetes, hogy ennyire fáj a hiánya. Próbálj ne a jövőre gondolni, az most nem fontos. Beszélhetsz másokkal, arról, amit érzel, fontos, hogy kiadd, magadból, és tudd, hogy nem vagy egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!