Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tamas0612 kérdése:
Szerelmes vagyok egy lányba de ő csak barátságban gondolkodik.Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tehát szerelmes vagyok egy lányba de ő csak barátságban gondolkodik. Nem tudom tudja e hogy szeretem, valószínűleg igen. Valahogy ki tudok kerülni ebből a "barátzónából" ? Szakított a barátjával már lassan fél éve. Lehetséges hogy nem akar megint csalódni? Próbálják nagyon közel kerülni hozzá? Köszi a segítséget!2022. febr. 8. 13:03
1/7 anonim válasza:
Fogd meg a kezét majd szép lassan irányítsd a farkadhoz, azonnal kiderül.
2/7 anonim válasza:
Mutazsd meg neki a farkad persze álva és kicsit csováld is meg a nyelvedel nyald kőrbe kőrbe a szádatt ettől érteni fogjaa dolgott sok szerencsétt tesvérem
3/7 anonim válasza:
Nem tudsz semmit csinálni és nem akar tőled semmi komolyabbat. Ha ezt nem bírod elviselni, akkor annyi a "barátságnak".
4/7 anonim válasza:
Amit a hármas írt...ha soha még csak eszébe sem jutottál úgy, gyakorlatilag semmi esélye, hogy valaha is komolyabb érzései legyenek irántad.
Vagy tudsz ezzel együtt élni és barátok maradtok, vagy nem és vége a barátságnak.
5/7 anonim válasza:
Hulyeseg, csomo lanyt lattam mar aki olyan csavoval jott ossze akivel elotte nem tudta volna elkepzelni. Pl sokszor az segit ha latja ja mas novel vagy magabiztosabb leszel lazabb ilyesmi. Ez nem garancia a sikerre csak en ilyen peldakat lattam kornyezetemben.
6/7 anonim válasza:
meg mondod hogy szeretni fog ez nem kívánságműsor.
7/7 anonim válasza:
#1.
✅ Az elsőt miért pontoztátok le ?
✅ Nem tudtátok, hogy a lányok a határozott pasikra buknak ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!