Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a fiú már a közös jövőn gondolkodik?
Figyelt kérdés
Meg csak jarni se jarunk, de mar most olyanokat mond pl.: na majd mikor lesz gyerekunk; hamar szeretnek majd hazajonni a munkabol hozzad stb stb. Ketdjek aggodni? Mert igen szeretem a fiut, de ez nekem tul gyors. Konyorgom meg jarni se jarunk meg...2016. okt. 3. 01:21
1/5 anonim válasza:
:DD:D:D Volt egy ilyen haverom..mindig beszopta a csajokkal pont ezért amit leírtál, de ez a tipikus karrierista alkat amit leírtál, hát szerintem próbáld vele közölni hogy még nem is jártok meg neked ez túlgyors...ennyire egyszerű.
2/5 anonim válasza:
Én barátom is egy az egybe ilyen volt amikor elkezdtünk járni. Közöltem vele hogy lassítson mert ez még nagyon gyors, ismerjük meg jobban egymást, alakuljanak ki a dolgaink szépen, lassan nyugodtan, és ne tervezzen ennyire előre menetrend szerinti pontossággal mert az élet mindig tartogat meglepetéseket. Természetesen nem értette meg azonnal, de addig mondtam neki mire végre felfogta hogy nem kell ennyire siettetni a dolgot.
3/5 A kérdező kommentje:
Regota ismerjuk egymast, mostansag merul fel az a kerdes, h akkor most osszejojjunk mert ugye van eg a kemia dolog koztunk. Aztan olyanokat mondott h az eddigi baratnoi kozul en vagyok neki a tokeltes es h csak velem tudja elkepzelni a dolgot. Meg olyasmit is mondott h milyen jo anya es feleseg lennek meg hasonlok. Ja es mar most akar talkozbi a szuleimmel, pedig meg csak el se indult a kapcsolat. Mondtam neki h ez nekem nagyon gyors plusz o nekem az elso baratom es meg semmit se tapasztaltam.
2016. okt. 3. 14:44
4/5 anonim válasza:
Nem kell ezeket a szövegeket ilyen véresen komolyan venni. Ő álmodozik, te pedig már úgy veszed, mintha megkérte volna a kezed. Erről szó sincs.
5/5 Olibear válasza:
Semmit sz*pd le és fogazd meg és mond, hogy szakítotok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!