Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lassan két hete megkapta a srác a szerelmes levelemet, lehet hogy csak nem akar válaszolni? Vagy még gondolkodik? Ti mit tennétek a helyében?
Figyelt kérdés
2019. szept. 21. 21:48
1/4 anonim válasza:
vagy nem érdekled, vagy nem kapta meg.
2/4 anonim válasza:
Ha bejönnél, és nem lennék épp a halálomon az intenzíven, és nem lenne senkim, nyilván már válaszoltam volna.
3/4 kargor válasza:
Szimplán válaszolnék!
Ez egy el döntendő kérdés, ha még nem érez írántad és akkar akkor meg mondaná, hogy jobban meg kénne ismernie!
4/4 anonim válasza:
Lehet azt hiszi valaki szivatja? Én nekem szerelmes levelet küldött volna valaki valaha, ezer százalék, hogy nem reagáltam volna, mert tuti valami szopatásnak hittem volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!