Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki kiigazodik ezen a srácon?
Nyáron egy fesztiválon ismertem meg, ott smároltunk csak. Utána meg eléggé érdekeltem őt, és elkezdtünk találkozgatni. Tök romantikus randikon voltunk, kirándulni, kajálni, kávézni, volt hogy gitározott nekem, ha felmentem hozzá mindig csinált valami kaját, meg filmeztünk. És végig tiszteletben tartotta azt, hogy én nem akartam nagyon komolyabbat vele akkor még, nem nyomult, de attól függetlenül mindig keresett (mindig ő írt rám, meg szervezett programokat, meg érdeklődött), és tök jól elvoltunk. És amikor felmentem hozzá sem a szexről szólt, csak akkor ha én is akartam (mert szűz voltam, és ezt tudta is). Mindig az volt amit én akartam konkrétan. Én meg elkezdtem komolyabban érezni iránta. (aminek amúgy örült) Amikor meg lefeküdten vele (nem rögtön), mondta, hogy örül, hogy ő volt nekem az első, és hogy különlegesnek érzi így magát. Amikor bulizok (pl szilveszterkor is) aggódik értem, meg mondta, hogy szoktam neki hiányozni, meg hogy szokta nézni a képeimet, meg volt hogy csak úgy felhívott, mert hallani akarta a hangomat, meg beceneveket adott nekem, elmondta hogy miket bír bennem, meg hogy tökéletes vagyok ahogy vagyok, meg egy csomószor engem nézett és mosolygott csak úgy. Meg rengetegszer összebújtunk, és nem is akarta, hogy hazamenjek. Én meg szép lassan belézúgtam.
De ennek már vége. Ugyanis karácsony előtt képbe jött az exe (aki 18 éves és borderline, nyár előtt szakítottak), és össze vissza futott az akkori pasija és ez a fiú között (aki még olyat is írt neki, hogy szereti őt). Még nekem is írkált, meg még az én profilomat is stalkolta kamu oldalakról. De ez már lezárult, mert a lány össze vissza kamuzott, és tiltás lett belőle. Na mindegy ezek után a csávo bocsánatot kért tőlem, meg mondta hogy nem akart megbántani, és megbeszéltük a dolgot. De igazából a csávó nem nagyon tudta mit akar (tőlem). Az én pasi barátaimra féltékenykedett, meg elég sok mindenért én voltam a szar, de általában meg tudtuk beszélni. De ugyanaz volt a lemez, hogy kapcsolatot most nem akar (én már akartam vele), mert ő jól megvan úgy hogy csak kavarunk. De látja, hogy én annyira nem, és bántani nem akar, de szeretne attól még velem lenni (és ő is beismerte hogy kicsit önző amit csinál). Szerintem ez meg már rég több volt mint kavarás (pl amikor felhoztam, hogy neki ez csak a szexről szólt, akkor kiakadt, mert nagyon nem csak azt akarta), és konkrétan olyanokat csináltunk, mint egy kapcsolatban.
Már végeztünk egymással, mondtam, hogy ezt hagyjuk akkor, bár még vannak bennem kérdőjelek, és hiányzik is, még mindig akarom őt. (Egyébként lehet hogy nárcisztikus személyiségzavara van a csávónak.)
Szóval szerintetek ez mi? Mit akart valójában? Vagy mit érzett irántam, jelentettem egyáltalán neki valamit?
19/L, 24/F
Egy szűz lány minden férfiban hagy nyomot, nem úgy tekintünk rá mint egy másik csajra, nekem is van olyan szűz lány akivel csak kavartam, de végül nálunk szex sem volt...mégis a mai napig barátok vagyunk, de ennyi..nem látom értelmét hogy foglalkozzak vele, pedig néha szóba jött hogy össze jöjjünk megint, de már mással elveszítette..így nekem elmúlt a varázs.
Szerintem az van hogy azt a másik csajt is szereti meg téged is...csak másképp, téged sem akar elveszíteni, de a másik csajt sem te miattad. Férfiak vagyunk gyüjtögető életmódot élünk. Lényegében ennyi...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!