Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudom mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egy hete megismertem egy lànyt.

A boltban pont előttem elhagyott egy 2000-est és felvettem és utánna mentem, megszólítottam.

Oda adtam neki és ilyenkor láttam hogy milyen szép. Megköszönte és rám mosolygott, mindketten zavarban voltunk kicsit.

Elkezdtunk beszélgetni és egymás nevét is megkérdeztük.

Egy 15 percet beszélgettunk mert suli elott voltunk és muszály volt suliba mennunk (nem egy suliban járunk) .

Én 17 ő 16 éves.

Utànna neten beszélgettunk, randiztunk, osszejottunk.

Találkozgatunk...

Szóval szerelmesek vagyunk.

De megtudtam a napokban egy dolgot véletlenül.

Hogy a Fateromnak a másod vagy harmad (nem tudom pontosan) unokatesójának a tesójának a gyereke a lány.

És van köztunk rokonsàg, sajnos.

Nem tudodm hogyan mondjam el neki?

Nagyon szeretem és osszevagyok zavarodva nagyon.

Mert úgyis kiderulne mert amikor szuleinknek bemutatnánk egymást rájónnének.

Segitsetek ebbol lehet baj?

2022. febr. 2. 14:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Felnevettem azon, hogy Habsburg félék 😂😂

De nyugi, nem lesznek Habsburg félék 😂😂 Ez ahhoz túl távoli rokonság.

Egyébként is a Habsburgok sztem inkább a nevük miatt lettek olyanok.

Most képzeld el ahogy valaki affektálba, a HaBSBot megnyomva mondja ki valaki ezt a vezetéknevet... HaBSBurG.

Látod magad előtt a szájproblémát. 😂😂

Jó csak vicceltem. 😂😂

Viccet félre téve.

Ültesd le egy nyugodtabb pillanatban, ami előtt boldogságot okozol neki. Majd mond el. Mellette biztosítsd arról, hogy te így is szereted, szerelmes vagy belé és ha ő is szeretné, vele maradsz ugyan úgy.

2022. márc. 3. 21:23
 12/12 anonim ***** válasza:

11es vagyok.

Elfelejtettem hozzá írni.. Hogy nyugi a gyerekeiteknek semmi baja nem lesz. Tényleg túl távoli a rokonság hozzá.

Ja és szeretnék infót kapni arra, h mit reagált a lány és hogy mi lett a vége.

2022. márc. 3. 21:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!