Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Vajon miért csinálhatja ezt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért csinálhatja ezt velem? - miért kínóz?

Figyelt kérdés

Nem tudom hogy kell egy ilyen kérdést elkezdeni, eddig mindig én adtam tanácsokat a barátaimnak, de most hogy én vagyok egy ilyen kellemetlen helyzetben nem tudom mit évő legyek.

Van egy kedves osztálytársam nőből van, vagy valami olyasmi, mentálisan szemmel láthatóan sérült, és gyakorlatilag tudom is az okát, ismerem már több, mint 1,5 éve, osztálytársak vagyunk a felsőoktatásban. A helyzet az az ,hogy nekem már 1.5 éve teszi az utalásokat, én pedig eddig nem léptem, igazából, én is nagyon hülye vagyok tudom, elismerem, de a story nem ilyen egyszerű. Tehát 1.5 éve teszi az utalásokat, sexuális jellegű utalásait, oké, mindig mindent együtt csináltunk, csinálunk, mármint ami a feladatokat és az óra közi szüneteket illeti. Bejött az online oktatás, aminek részben örültem részben pedig nem, mivel nem láthatom őt, 1.5 éve mi minden nap beszélünk a messengeren (tényleg minden áldott nap), régebben fel is hívott, és elmondta mi a baja, megkérdezte hogy mit csinálok ilyesmi, elmondta a maga dolgait is. Úgy érzem nekem megnyílik, sok olyat elmondott amit az ember nem mond csak úgy el másnak.

Tehát, idén szeptemberben (2021.09.) megyek iskolába és egyszer csak szól a telefonom, ő az és kérdi ,hogy hol vagyok? - mondom úton. Bár az is elég trükkös dolog ahogy a telefonszámomat megszerezte tőlem, de igazából én is akartam tudni az övét így abba a kis játékába belementem. (állandóan játszik velem)

Tehát akkor idén szeptemberben vagyunk, minden telik a maga utján módján, mi a szünetekben mindig együtt vagyunk társalgunk nevetgélünk, autózgatunk, bár olyan furcsán érzem magam vele, részemről, meg van az érzés, és olyan mintha az ő oldaláról is meglenne, azonban van egy kis bökkenő, van neki 1 éve barátja, aki igazából nem támogatja, nem segíti, nekem panaszkodik, illetve meg is kérdezte többször kb 4x messengeren(írásban), hogy szakítson e vele, én barom meg rávágtam ,hogy ne. Aztán, élőben meg én jól érzem vele magamat, és azt hiszem ő is keresi az én társaságomat, azonban nem tudja ,hogy mit akar, mert mikor közelednék felé akkor ellök, tisztársa mintha játszana velem, igaz sosem mondtam ki szavakkal , hogy mit érzek iránta, csak éreztetem vele, elvégre mindig mindenben számíthat rám, minden nyügjét megoldom, még bionyos iskolai dolgait is teljesen megcsináltam, had örüljön. Azonban eléggé oltári barom vagyok, mert mikor jöttünk vissza órára, meg akarta tőlem kérdezni hogy akarok e a barátja lenni, én meg megijedtem, és a kupplungról lugrottam. Voltak még közben vagyis időben máskor utalások, hogy szökjünk meg együtt... és még ilyesmi. De álladóan szóba kerül az a nagy okos palija, és ez nekem olyan mint egy árok , amit nem tudok, vagyis nem tudom, hogy át kéne e ugornom, teljes mértékben tanácstalan vagyok, és igen fáj nekem, mert én szeretem, és nem tudom azt , hogy csak kihasznál e, vagy ő is valóban érez e irántam valamit, azt tudom, hogy későn érő típus, így ő kb olyan 17 éves kiéhezett kamasz leány szintjén van.

Mit kéne csinálnom? - mondjam el neki az érzéseimet? bár még 1,5 év van az iskolából, és elég csekély a létszám, így még elbúji (kerülni) sem tudnám, ha nem jönne össze. És igen elismerem, hogy nem mondtam ki neki hogy mit érzek iránta, azt hittem ha éreztetem vele az elég, és igen szeretnék összejönni vele, tudnám szeretni, jobban mint mármi/bárki mást.

Meg igazából amikor a barátjánál van, akkor is engem "zargat" a messengeren, amikor mondom kérdem tőle, hogy 'a barátod nem segít?' - 'Felejtős', ezt a választ kapom. vagy ehhez hasonlót, ellenben meg retteg attól, hogy egyedül marad, teszi nekem a két értelmű utalásait, pár napja, hogy ' egyedül nem tudok aludni (perverz emotic, elhúzott szájú emotic 2x) ' Majd valamikor más ürüggyel találkozok vele, de még nem beszéltük le a mikort, de akkor ha meg is mondanám, mivel erősen hangulat függő, hogyan kezdjem , vagy mit tegyek?

És még volt egy olyan hogy egy pillatra elém pattant, és csak néztük egymást, egy szó nélkül, úgy éreztem ,mintha valami romantikus filmbe csöppentem volna,az idő megállt érzetre és mintha azt várta volna tőlem, hogy megcsókoljam, amit én nagyon akartam, de nem tettem meg, mert barátja van, amit én tiszteletben tartok, bár lehet nem kéne, és meglepődött, nem egyértelműek a szándékai, nem teljesen értem őket.

Sőt eleinte megkérdeztem mi a programja és szó szerint leírta, hogy bizony a palijával lesz fajfentartás.

#párkapcsolat #barát,szerelem, érzések, egyetem,
2022. jan. 27. 18:42
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Csak feléig olvastam ,de addig is kàr volt . Papíron màr felnőtt férfi vagy, lehet úgy is kéne viselkedni. Képes voltàl 1,5 évig hagyni ,hogy így szórakozzon veled😂😂. Mondd el neki kereken ,hogy mi van ennyi
2022. jan. 27. 20:51
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, de ha kinevet mit reagaljak?
2022. jan. 27. 22:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Egy nagyon jó barátjának tart. Legalábbis ezt gyanítom, mert már rég szakított volna, ha veled akarna lenni. Egy tökéletes barát vagy neki, akinek elmondhatja minden gondját.
2022. jan. 27. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!