Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálhatja ezt?
Volt egy nagyon jó fiú barátom. Egy versenyszakkör révén találkoztunk egymással, akkor kezdett el velem jobban foglalkozni, mikor jó eredményeim lettek.Utána mindig keresett, jött mellém ülni, rengeteget röhögtünk.Egyszer félvigyorral közölte hogy valaki terjeszti hogy együtt vagyunk. Soha nem mondta h szerelmes lenne belém, de versben karácsonykor megírta nekem hogy szép és kedves vagyok. Évek alatt megromlott a kapcsolatunk, kicsit mintha örült volna egyik sikertelenségemnek, ezen robbant ki a vita. Azóta ugyanúgy bámul meg fordulgat utánam, de nem szólunk egymáshoz. Én próbáltam békét kötni, de ő nem nyitott erre, viszont ugyanúgy nyomozgat utánam mindenkitől meg néz is ha meglát, okszor vigyorogva
18/L
Mert kretén? :D
Mármint bocs de tényleg neki mi oka van rád "haragudni", tartani a távolságot de azért figyelni? WTF XD Döntse már el hogy akkor most mit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!