Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan érhetném el hogy belém...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érhetném el hogy belém szeressen?

Figyelt kérdés

Sziasztok! (16-L)

Van egy srác közepsuli végzős nem sokkal idősebb tőlem, még 2021-ben ismerkedtünk össze, mondhatni tök jóba lettünk, majd ez így megváltozott. Az a gond hogy leginkább mindig én írok neki,már régebben elmondtam neki hogy többet érzek iránta mint barátság, ami sikeresen viszonzatlan érzésként lett letudva. Én viszont még mindig szeretem és azt hiszem egyre jobban kezdem szeretni.. Valami tipp? Vagy tanács esetleg...? Minden segítséget vagy esetleg ötletet szívesen fogadok:D

2022. jan. 17. 17:41
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A leírtak alapján elég egyértelműnek tűnik, hogy nem jössz be neki és ezért viszonyul így hozzád.

A helyedben én elengedném, de ha mindenképpen eröltetni akarod, akkor személyesen kellene minél többet együtt lenni vele, akár baráti társaság, sport, buli stb.

2022. jan. 17. 17:53
 2/3 anonim ***** válasza:
88%
Nem lehet elérni, és ne zaklasd. Valószínűleg azért változott meg a hozzád való viszonya is, mert üldözöd a szerelmeddel. Ami nem megy, ne erőltessük. Majd lesz viszonzott szerelmed.
2022. jan. 17. 19:32
 3/3 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem próbáld meg elfelejteni, mert minél többet foglalkozol vele, annál jobban fog fájni. Annyit megpróbálhatsz, hogy érettségi után ráírsz újra, hátha változik valami, ha lekerül a válláról egy csomó teher.
2022. jan. 17. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!