Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez mit jelent a fiuknal?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelent a fiuknal?

Figyelt kérdés
Van egy srac akivel egy ideje beszelunk de mindig tobb idobe telik mire vissza ir ebbol kifolyolag elkezdtem en is ugy monddd ignoralni..Es par ora utan irok neki vissza..De igazabol tegnap irtam neki es azota nem irt..De Snapchaten kuldtem neki snapeket es egybol megnyitja de vissza irni nem ir vissza..

2022. jan. 16. 16:27
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Ha bejössz egy fiúnak, azt le se fogod tudni vakarni, nem fog órákba telni hogy visszaírjon.
2022. jan. 16. 16:28
 2/7 anonim ***** válasza:
93%
Azt, hogy nem érdekled annyira.
2022. jan. 16. 16:30
 3/7 anonim ***** válasza:
91%
Azt jelenti, hogy túl sokat írogatsz neki és nem szereti az ilyen nyomulós csajokat. Nem kell neki írni csak akkor, ha ő írt vissza és csak annyit amennyit ő írt.
2022. jan. 16. 17:02
 4/7 anonim ***** válasza:
91%

Nem erdekled.

Felejtsd el

2022. jan. 16. 17:48
 5/7 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem meg igenis jól csinálod, írj amennyit csak te akarsz. Nekem az a legnagyobb szívfájdalmam, hogy mindig nekem kell kezdeményeznem a beszélgetést, ami nem lenne gond, ha viszonozva lenne.

Viszont ennél a srácnál nincs esélyed sajnos

2022. jan. 16. 18:11
 6/7 anonim válasza:
68%
Valószínűleg nem a személyiséged érdekli, hanem a testiség, amennyiben képeket egyből megnéz, de érdemben beszélgetés nincsen. Hidd el, amennyiben szeretne tőled kapcsolatot, érdeklődne irántad, illetve éreznéd is valamennyire, hogy valamit azért csak szeretne tőled. Nem ismerem személyesen, de egyéni tapasztalatok, illetve megfigyelések alapján, Én azt tanácsolom neked, hogy amit szeretnél, azt tegyél meg az ügy érdekében, ha Te komolyan szeretnél valamit, az eredményt pedig el kell fogadni, és tapasztalatként továbbvinni, amennyiben valóban nem szeretne tőled semmit.
2022. jan. 16. 18:20
 7/7 anonim ***** válasza:
75%

5össel egyetértek, szerintem egy fiúnak jól esik ha a lány kezdeményez beszélgetést, még ha nem is a kapcsolat legelején.

6osnak teljesen igaza van.

Ha nem ír vissza, akkor valószínűleg nem érdekled, fiúk inkább egyből visszaírnak, ha bejön nekik egy lány. Lányok meg néha kéretésből inkább kivárnak.

2022. jan. 18. 02:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!