Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelent a fiúknál?
Figyelt kérdés
Ha egy 16-17 éves fiú társaságban szókimondó,hangos és magabiztos akkor,miért van az,hogyha csak velem beszél mindig halkszavu,lehajtja a fejét és sokszor elkapja a tekintetét rólam. És senkivel nem láttam még így viselkedni nem is nézném ki belőle,csak velem ilyen. Ez azt jelenti hogy nem szívesen van velem, vagy ellenkezőleg?2021. jún. 4. 20:24
1/7 anonim válasza:
Gyenge szemelyiseg - ez alatt azt ertem, ha nincs barati/haveri tarsasagban akkor behuzza fulet farkat.
2/7 anonim válasza:
Valószínűleg jó csajnak tart és fél tőled, mint a tűztől. Ez nem jelenti azt, hogy akar is valamit, csak nyuszi.
3/7 anonim válasza:
Lehet, hogy kissé önbizalomhiányos, félénk, ha nem a megszokott emberekkel van körülvéve, hanem újakkal, vagy új, szokatlan helyzetben találja magát, akkor visszább vesz, bizonytalan lesz. Tudom, most azt a választ vártad volna, hogy biztos azért ilyen, mert nagyon odáig van érted, de szerintem attól, hogy valakinek tetszik valaki, attól még annak a valakinek a jelenlétében nem fog 180 fokos fordulatot venni a személyisége, és egy nagy dumás srácból nem válik egy csendes kisfiúvá.
4/7 A kérdező kommentje:
#3 Igen,először azt hittem én is hogy új helyzetben bizonytalanabb. De mi már kb 2-2,5 éve ismerjük egymást(csak eddig nem beszéltünk egymással) és ő az a típus,aki a félénknek általában a jelentését sem ismeri. Ezért nem értem őt,mert nagyon ellentmondásos .
2021. jún. 4. 20:56
5/7 A kérdező kommentje:
Tipikus vagany srác,rengeteg ismerőse van,ezert furcsa nekem,mert általában az ilyen típusú fiukat soha nem látom ilyen visszafogottan viselkedni
2021. jún. 4. 21:05
6/7 anonim válasza:
En ugy gondolom ,hogy bejossz neki es ezert “szegyenlos” picit ha veled beszel
7/7 anonim válasza:
A "picit szégyenlős" nem a legjobb kifejezés itt, mikor a nagy vagány csávó megmukkanni se mer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!