Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet a fiuknal kezdemenyezni?
Szemezgetessel lehet a legegyertelmubben. Az a legelegansabb is. Nyugodtan mosolyodj el mikor ra nezel,biztos levagja egybol.
18F
Beszélgess vele és ha rádnéz mosolyogj. Ennyi :D
Ez nekem egyértelmű lenne ahhoz hogy mégtöbbet beszéljek a lánnyal és ha ott vagyok elhívjam valamerre.
Hát ti nők sosem egyértelműen teszitek, úgyhogy valahol megértem a kérdést. Derítsd ki mi az érdeklődési köre, hobbija, és az felől érdeklődsz, vagy ha olyan szakmája van, amiben segíthet is neked, nyert ügyed van, mert "kerülővel támadós" módszerrel a közelébe férkőzhetsz, és kezdeményezheted az ismerkedést. Mondjuk én csajokat szoktam megkörnyékezni férfi létemre, ha ismerkedni akarok, de itt is működhet, anno ellenem sikeresen bevetették. 😉 35/F
Privátba többet tudok segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!