Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért akarnak a kisgyerek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarnak a kisgyerek fiúk barátnőt?

Figyelt kérdés
A 14 és fél éves a kisfiam és a barátai is szoktak a lányokról, meg a szerelemről beszélgetni. A fiam több lánnyal is beszélget és szeretne barátnőt (és nem csak lány havert, pajtást). Mégis mi értelme van a párkapcsolatnak ilyen kicsiként? Szerintem nem kellene szerelmesnek lenni kisgyerekként és nem kellene a lányokkal foglalkozni. Nem hanyagolja el a tanulást, kitűnő tanuló mellette, de ettől függetlenül szerintem nem kellene. Túl kicsi még hozzá. Éretlen mindenki ennyi idősen a szerelemre.

2022. jan. 15. 13:47
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok!
2022. jan. 15. 21:26
 42/47 anonim ***** válasza:
100%
En a kislány szülei helyében megfejeltelek volna
2022. jan. 15. 21:33
 43/47 anonim ***** válasza:
100%

Az én lányomnak van fiúja és nem tudom, hogy mi olyan "mocskos" van abban, hogy fogják egymás kezét?! Sokszor szokott lenni nálam a barátja, semmit nem zavarnak, nagyon jófej egy fiú, semmi panaszom nem volt eddig rá és még én is jóba vagyok vele és még a feleségem is.

Szerintem, ha csak az asztalnál ültek egymás kezét fogva semmi etikátlan dolgot nem tehettek. A fiad szerintem meg van annyira értelmes, hogy nem egy "útmenti" lányt hozzon haza, hanem egy olyat, amelyik normális és még egymásnak is tetszenek.

Gondolj bele, hogy ezzel a kis művelettel mit tehettél a fiad törékeny szívében! Ezt ő egy életre megjegyzi és ha később hasonló helyzet előtt áll, nem biztos, hogy meg meri csinálni.

El se tudnám, sem akarom képzelni azt, hogy mi lett volna ha nem az asztalnál ültek volna, mondjuk az ágyán ültek volna egymás mellett. Mit csinált volna az autokrata szegény gyerekekkel?! Megkorbácsoltattad volna őket?

Szerintem és a válaszolók eddigi állása szerint a 100% helytelennek tartja, amit csinálsz. Gondold át, hogy mit okozol te ezzel a gyerekeknek.

2022. jan. 15. 21:40
 44/47 anonim ***** válasza:
100%

Kisgyerek < 10 éves.

A 14 éves nem kisgyerek.

Már rég masztizik és lányokról fantáziál, nem a tanulásról. Inkább jó szülőként arra kéne figyelned, hogy tudatosítsd benne, hogy ez a két dolog nem kell, hogy kizárja egymást. Hogy csak arra figyeljen, akinek ő fontos, aki megbecsüli őt és figyel rá.

A gyereked jól működik, semmi baja. Az lenne a baj, ha nem így működne.

Neked viszont komoly problémáid vannak! Nem bántásból mondom, csak mesélem, hogy tudd.

2022. jan. 16. 11:29
 45/47 anonim válasza:
100%
Úristen, 14 évesnek már bőven van magánélete és már korán sem lehet kisgyereknek nevezni. Attól, hogy neked csak 23 évesen volt kapcsolatod nem kell neki is így lennie. Az én szüleim szinte naponta kérdezik, hogy állok a fiúkkal és a tovább tanulásról is teljes mértékben én döntök. Vannak saját gondolatai és nem döntésképtelen.És abban mi a mocskos, hogy fogják egymás kezét, eltudom képzelni, hogy te a pároddal 2 méter távolságot tartotok. Ez nem a te döntésed, sajnálom, de ha így folytatod tényleg az lesz az eredménye, hogy hazudozni fog és titokba tartja. Elég rossz szülő lehetsz, ha mindenhez így állsz hozzá.
2022. jan. 16. 18:11
 46/47 anonim ***** válasza:

Csóró gyerek ilyen anyával….

Álljál le mert ez nagyon gáz és csak megutáltatod magad a gyerekeddel. Ebben a korban teljesen normális hogy a tini (!!!!) szeretne szerelmet. Az hogy a te idődben anno mi volt senkit sem érdekel és azért mert neked nem jött össze korábban attól még a fiadnak lehet.

Levegőt vehet szegény srác vagy azt is te mondod meg neki hogy mikor? Egyáltalán nem a te dolgod megmondani ennyi idősen neki hogy hogyan viselje a haját, mit egyen/igyon. Nem ettől leszel jó anya, sőt. Egyáltalán nem kicsi már, ebben a korban már tud saját döntéseket is hozni, ha tetszik neked ha nem.

2023. febr. 13. 15:36
 47/47 anonim ***** válasza:

Ennyi idősen már bőven van magánèlete a gyereknek, az hogy neked felnőtt korodig nem volt senkid azon őszintén szólva az eddigieket làtva nem vagyok meglepődve.

Semmi rossz nem származik abból ha a fiad megfogja valaki kezét, csókolózik. Ha nem akarod hogy szerencsétlen gyerek nyomi legyen akkor hagyd élni.

2023. febr. 13. 15:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!