Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarnak a kisgyerek fiúk barátnőt?
34.
biztosan nagyon gondoskodó lesz. pont annyira, mint amennyire én is odaadással nevelem őt.
#35-37
Ne nézzél teljesen hülyének mindenkit. Neked ugyanúgy volt barátod az ő korában, csak fényezni akarod itt magad. Ez az egyik fele. A másik pedig jobb, hogyha hozzászoksz, hogy kézen fogva mászkálás után jön a csók, és bizony az aktus is. Soha nem fog mindent az orrodra kötni. Ha így viselkedsz vele, akkor még ennyit sem, amennyit eddig megtett.
Te nem édesanya vagy, hanem egy zsarnok, aki rátelepszik a gyerekére. Az ilyen gyerekből vagy egy nyámnyila, tesze-tosza, "anya majd mindent megcsinál helyettem" alak lesz, vagy egy hozzád hasonló zsarnok, erőszaktevő.
#35 Kézenfogva ültek a konyhában??? Hát hogy volt ehhez merszük??? Jézusom, azonnal fel kell jelenteni, mivé lett a világ!
Kérdező, tudom, hogy van agyad, de kérlek használd is! Nagyon gáz ez. Mit csináltál mikor megláttad őket? Kicsaptad a hisztit, mint egy 5 éves? Nem gondolod, hogy nagyon maradi vagy, bogaram?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!