Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarnak a kisgyerek fiúk barátnőt?
Kit érdekel, hogy mit akarsz ha titokban csinálja úgyse fogod megtudni.
Szomorú, hogy szegény gyerek ne tud őszintén beszélgetni a sajat apjával vagy anyjával mert úgy gondolkodik mint egy oskovulet
Anyja vagyok. 23 évesen volt először barátom, addig szóba sem álltam a fiúkkal. akkor még normalis volt a világ és a kislanyok, meg a kisfiúk fújongtak a csók láttán és nemhogy még ki is próbálták.
8.
Nehogy már ő döntsön az életéről. nincs magánélete még. kicsi. én döntöm el, hogy hova tanul tovább (szakképzésre írom majd be, ő gimnáziumba akar továbbtanulni, de szerintem ez jobb, mert akkor kap szakmát), én döntöm el hogy milyen haja legyen, mit eszik stb. nehogy már a "szerelmi elete" legyen a kivétel...
Tisztelt Asszonyom! Önmagát palira veheti, de másokat ne próbáljon. Már ezelőtt 60 éve is volt ekkora fiúknak barátnőjük, vagy lányoknak barátjuk. Ön nem édesanya, hanem egy zsarnok. Ez az utolsó kommentjéből kiderül sajnos. Egy ekkora gyereknek már nyugodtan lehet bizonyos beleszólása a saját életébe. Erre jó pl. az, hogyha a szülők elválnak, akkor 14 éves kor felett már a gyereket is megkérdezik, hogy melyik szülőnél akar inkább élni.
Ugyanezt írtam, csak részletesebb formában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!