Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért akarnak a kisgyerek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarnak a kisgyerek fiúk barátnőt?

Figyelt kérdés
A 14 és fél éves a kisfiam és a barátai is szoktak a lányokról, meg a szerelemről beszélgetni. A fiam több lánnyal is beszélget és szeretne barátnőt (és nem csak lány havert, pajtást). Mégis mi értelme van a párkapcsolatnak ilyen kicsiként? Szerintem nem kellene szerelmesnek lenni kisgyerekként és nem kellene a lányokkal foglalkozni. Nem hanyagolja el a tanulást, kitűnő tanuló mellette, de ettől függetlenül szerintem nem kellene. Túl kicsi még hozzá. Éretlen mindenki ennyi idősen a szerelemre.

2022. jan. 15. 13:47
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
100%

Kit érdekel, hogy mit akarsz ha titokban csinálja úgyse fogod megtudni.

Szomorú, hogy szegény gyerek ne tud őszintén beszélgetni a sajat apjával vagy anyjával mert úgy gondolkodik mint egy oskovulet

2022. jan. 15. 14:19
 12/47 anonim ***** válasza:
100%
Ha eltiltod minden elől, abból előbb-utóbb lázadás lesz. Ez már nem az a régi világ, a 60-70-80-90-es évek. Ez már egy más világ. Amúgy az én 16 éves fiamnak van barátnője, engem nem zavar, még nem durvult el a dolog az ágyjelenetig. Rendes barátnője van mindenkivel kedves, még én is tudok vele beszélgetni. Szerintem, ha a fiad behoz egy ilyen lányt a házba, abból semmilyen hátrányotok nem válhat.
2022. jan. 15. 14:32
 13/47 anonim ***** válasza:
100%
Tisztelt Kérdező! Szerintem nézzél tükörbe és kérdezd meg magadtól, hogy hány évesen volt először barátnőd vagy barátod. (A kellő rész értelmezendő, hisz nem derül ki, hogy édesanyja vagy édesapja vagy a gyereknek)
2022. jan. 15. 14:59
 14/47 A kérdező kommentje:

Anyja vagyok. 23 évesen volt először barátom, addig szóba sem álltam a fiúkkal. akkor még normalis volt a világ és a kislanyok, meg a kisfiúk fújongtak a csók láttán és nemhogy még ki is próbálták.

8.

Nehogy már ő döntsön az életéről. nincs magánélete még. kicsi. én döntöm el, hogy hova tanul tovább (szakképzésre írom majd be, ő gimnáziumba akar továbbtanulni, de szerintem ez jobb, mert akkor kap szakmát), én döntöm el hogy milyen haja legyen, mit eszik stb. nehogy már a "szerelmi elete" legyen a kivétel...

2022. jan. 15. 15:10
 15/47 anonim ***** válasza:
100%
#14: Úristen...Neharagudj de nagyon sajnálom a gyerekedet!
2022. jan. 15. 15:13
 16/47 anonim ***** válasza:
100%

Tisztelt Asszonyom! Önmagát palira veheti, de másokat ne próbáljon. Már ezelőtt 60 éve is volt ekkora fiúknak barátnőjük, vagy lányoknak barátjuk. Ön nem édesanya, hanem egy zsarnok. Ez az utolsó kommentjéből kiderül sajnos. Egy ekkora gyereknek már nyugodtan lehet bizonyos beleszólása a saját életébe. Erre jó pl. az, hogyha a szülők elválnak, akkor 14 éves kor felett már a gyereket is megkérdezik, hogy melyik szülőnél akar inkább élni.

2022. jan. 15. 15:16
 17/47 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanezt írtam, csak részletesebb formában.

2022. jan. 15. 15:17
 18/47 anonim ***** válasza:
100%
Ajánlom a gyerekének, hogy ezt a diktatúrát törje meg!
2022. jan. 15. 15:21
 19/47 anonim ***** válasza:
100%
Troll kérdés... Ha mégsem akkor örülj ha 18 éves kora után egy szót is hozzád fog szólni
2022. jan. 15. 15:39
 20/47 anonim ***** válasza:
95%
Ne etessétek már a trollt!
2022. jan. 15. 15:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!