Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye hogy egymásra találunk még?
Figyelt kérdés
Van egy srác akivel 2× együtt voltam (nem olyan értelemben hogy lefeküdtünk, csak össze voltunk jőve) csak csók volt köztünk mindkétszer. Most megint elváltak útjaink.. Mennyi az esélye hogy egyszer majd felnőttkorban egymásra találunk? Én most is szeretném őt csak olyan komoly mentális bajom van jelenleg hogy nem tudnék kapcsolatban lenni senkivel.2021. dec. 29. 00:50
1/2 anonim válasza:
Azt szoktam mondani hogy 50, vagy összejöttök még vagy nem. De ha szereted és fontos neked akkor beszéld meg vele. Ha viszont érez melletted lesz bármi bajod is legyen. Ha ezt bem fogadja el akkor meg úgysem ér annyit
2/2 anonim válasza:
Sajnos valószínűség számítást nem tudok.
Viszont tényleg bármi lehet még. Most mondhatnám hogy persze mert ez biztos igaz szerelem volt mert kétszer is összejöttetek, de ez hülyeség.
Ahogy mamám mondaná: "valahogy úgyis lesz."
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!