Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy engeszteljem ki? Ez az este után!?
Ekkora primitív marhaságot?!
Jó ég!
Ez úgy mindenkinek a hibája... ha a barátod barátai tudták hogy féltékeny nem kellett volna ilyet mondani merésre
Neked ismerned kellene a barátod hogy ezt nem akarná és így nem tennéd meg nincs olyan hogy "muszáj" valahogy a csókolózásra nemet tudtál mondani de erre nem, nem volt muszáj megtenned
A barátod barátjának nem kellett volna még fát tenni a tűzre, játékon kívül is lehetne erről beszélni
Utána nem kellett volna folytatni a hülyeséget a csókolózással
Itt már simán lehet a srác azért ment bele a flörtölésbe mert "megérdemled" (egészséges egy kapcsolat)
Szóval az egész baráti kör csak drámát akar szítani és kihasználták a srác féltékenységét te meg a tenyerükbe játszottál
Ilyen meg se történne velem és legjobb haverommal (és barátnőjével) mert tudnám hogy nem érdekelné, de ha érdekelné én nem hagynám hogy leüljön vennék egy párnát, üljön a térdemre stb
de realisztikusan az én esetemben fognék egy párnát üljön ahova akar és picit meleg kommenteket tennék útközben hogy miért nem a legjobb barátom ül rajtam... (nem vagyunk melegek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!