Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ezt mondta egy becsiccsentett...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt mondta egy becsiccsentett fiú, mit jelent?

Figyelt kérdés

Csütörtökön volt a szecska bál, és egy végzős sráccal ( 19 éves ) többször is táncoltam. Mind a háromszor ő kért fel táncolni és az első kettő ahhhh az nagyon jó volt. Folyton dícsért ,hogy milyen csinos vagyok vagy ,hogy olyan jó,hogy mindig mosolygom. Így utólag láttam ugye ,hogy a többi lánnyal akivel táncolt nagyon távolság tartó volt. Velem nem. Nekem mondta ,hogy rakjam a tarkójára a kezem, meg nagyon szorosan is tartott végig és nem csak 1 zenére táncoltunk egyszerre hanem nagyon sokáig. Na nem pofázok többet. A 3. Táncnál is ő kért fel, de akkor már kicsit távolság tartó volt, viszont látszott rajta ,hogy többet is ivott és mondta ,hogy 5 év alatt még egy lány sem fogott meg.

Én meg így nézek ,hogy ekkora offot, életembe nem fogok kapni majd mondta ,hogy ki megy levegőzni, ( ez mind azután történt,hogy vége lett a zenének )

Ezek után mi nem találkoztunk, viszont minden este kimegyek focizni és ő is lenn van, vasárnap ugye vissza kell költözni a koliba és valószínű ,hogy megint fogunk találkozni a focipályán.

Na de a lényeg ,hogy elmondtam ismerőseimnek is és mind azt mondták ,hogy ez nem egy off volt hanem, hogy nagyon jó mert én viszont megfogtam. Tényleg? Vagy valaki légyszi írja le a véleményét vagy bármi. Előre is köszönöm <3333

#fiú #ital #tánc #este #Szecskabál #Becsiccsentett
2021. szept. 18. 16:59
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Igazából, ez két értelmű is lehetne. 1. Megfogtad, szimpatikus vagy neki, szívesen megismerne, stb.

2. Nem fogad meg... Bár ezt kétlet, mert folyton dicséret előtte.

Az lenne a legjobb, hogy ha a focipályán ha összefuttok, akkor beszélgetnék vagy írj rá valami okkal...igy hamar kiderül, hogy hogyan áll ehez...

2021. szept. 18. 18:09
 2/3 anonim ***** válasza:
64%

Azt olvastam a párkapcsolati tanácsadó oldalakon, hogy ha egy férfi nagyon akar egy nőt, akkor MINDENKÉPPEN ÉS MINDENÁRON keresi.

Naponta akár többször is. Tehát ne legyenek hiú remények - erre intett azoknak a bizonyos cikkeknek az egyike.

Mit jelent, ha a férfi... stb. stb. (ki szokott dobni egy csomó találatot az az oldal.)

2021. szept. 18. 18:10
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha azt mondta hogy 5 év alatt egy lány sem fogott meg, én ezt úgy értelmezem, hogy Te sem.

De ha azt mondta volna, hogy az 5 év alatt egy lány sem fogott meg idáig, akkor az egyértelmű lenne.

Viszont ugye elég sok bókot kaptál.

De többször is kereshetne, ha érdekelnéd, mivel ahogy írod lenne is rá alkalma.

Tehát idk...

2021. szept. 18. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!